Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

24 Березня, 2023 р., 11:34
РІЧНИЦЯ ВИЗВОЛЕННЯ ПІВНОЧІ КРАЇНИ: МІСТО ГЕРОЇВ СУМИ, ТУТ НАРОДЖУЄТЬСЯ ЗАХИСТ Битви на півночі та звільнення північних регіонів - це частина нашої героїчної оборонної операції. Героїзм та стійкість наших військових стали ключовими чинниками оборонного успіху України навесні 2022 року на півночі. Українські землі Слобожанщини межують з Росією, тож з перших днів повномасштабного вторгнення населені пункти цього регіону стримували наступ сухопутних військ РФ. Від перших днів вторгнення російських військ, наші захисники були готові до найгірших сценаріїв. Бійці Сил територіальної оборони, ЗСУ та добровольці змусили ворога піти на відступ, не допустивши їх до Сум. Звільнення півночі та стійкість України загалом були забезпечені зокрема завдяки багатьом звичайним людям, які допомагали Силам оборони і безпеки. #МістаГероїв.  
22 Березня, 2023 р., 12:54
Сьогодні, 22 березня, під головуванням міського голови Ігоря Плєхова, у сесійній залі Ренійської міської ради відбулося  позачергове засідання сесії депутатів Ренійської міської ради  VIII скликання. На порядку денному розглядалося єдине питання: про надання дозволу ТОВ  «ДЕВЕЛОПМЕНТ РЕНІ ТЕРМІНАЛ» на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельних  ділянок для подальшої їх передачі в оренду  терміном на 49 років для  будівництва та обслуговування об’єктів інженерної та  транспортної інфраструктури (розміщення мультимодального терміналу) в м. Рені Ізмаїльського району Одеської області (за межами населеного пункту). Представник компанії запевнив присутніх депутатів та головуючого у тому, що будування нового терміналу відкриває можливісті для створення нових робочіх місць та залучення інвестицій у Громаду. Після уточнюючих питань, народні обранці схвалили проект рішення. Наприкінці сесії Ігор Плєхов подякував присутнім за плідну працю.
20 Березня, 2023 р., 16:46
  Футбол  Одеський «Чорноморець» у 18 турі УПЛ переміг на виїзді «Інгулець» з рахунком 2:1. Голами за одеську команду відзначилися Гай Хадіда з пенальті та Даниїл Алефіренко. Після виїзної перемоги підопічні Романа Григорчука посідають 11 місце у турнірній таблиці. Гандбол Гандбольна команда «Одеса» одержала три перемоги у 4-му турі чоловічої Суперліги. Одесити виявилися сильнішими за «ЦСКА-ШВСМ» (34:32), «Карпати» (38:33), «СКА-Львів» (46:29). Баскетбол Одеська «БІПА» впевнено перемогла «Політехніку-Галичину» у Львові у черговому турі чоловічої Суперліги з рахунком 91:60. Дякуємо спортсменам Одещини, які в такий складний час гідно тримають спортивний фронт та перемагають! Так тримати! #спортодеськаобласть #спорт #україна #футбол #гандбол #баскетбол
20 Березня, 2023 р., 16:45
"Лють" - штурмова бригада МВС складається з відважних та мотивованих бійців, готових захистити Україну на всіх фронтах. Основні завдання "Люті" - проведення штурмів, знищення незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій та знищення противника. Приєднуйся до "Люті" - бійців з полків спеціального призначення "Сафарі" та "Цунамі", а також батальйону патрульної служби поліції "Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова". Бійці виконували завдання по всій країні - на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському та Донецькому напрямках. У арсеналі військових - бронетехніка, артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння. Доля країни у твоїх руках! Дізнатися інформацію про вступ до штурмових бригад швидкого реагуванння: www.storm.mvs.gov.ua заповнюй анкету кандидата на сайті або в ЦНАПІ найближчого міста  https://oda.od.gov.ua/v-ukrayini-startuvala-naczionalna...  Консультації можна отримати на гарячій лінії: 0800 100020.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора