Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

20 Березня, 2023 р., 16:46
  Футбол  Одеський «Чорноморець» у 18 турі УПЛ переміг на виїзді «Інгулець» з рахунком 2:1. Голами за одеську команду відзначилися Гай Хадіда з пенальті та Даниїл Алефіренко. Після виїзної перемоги підопічні Романа Григорчука посідають 11 місце у турнірній таблиці. Гандбол Гандбольна команда «Одеса» одержала три перемоги у 4-му турі чоловічої Суперліги. Одесити виявилися сильнішими за «ЦСКА-ШВСМ» (34:32), «Карпати» (38:33), «СКА-Львів» (46:29). Баскетбол Одеська «БІПА» впевнено перемогла «Політехніку-Галичину» у Львові у черговому турі чоловічої Суперліги з рахунком 91:60. Дякуємо спортсменам Одещини, які в такий складний час гідно тримають спортивний фронт та перемагають! Так тримати! #спортодеськаобласть #спорт #україна #футбол #гандбол #баскетбол
20 Березня, 2023 р., 16:45
"Лють" - штурмова бригада МВС складається з відважних та мотивованих бійців, готових захистити Україну на всіх фронтах. Основні завдання "Люті" - проведення штурмів, знищення незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій та знищення противника. Приєднуйся до "Люті" - бійців з полків спеціального призначення "Сафарі" та "Цунамі", а також батальйону патрульної служби поліції "Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова". Бійці виконували завдання по всій країні - на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському та Донецькому напрямках. У арсеналі військових - бронетехніка, артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння. Доля країни у твоїх руках! Дізнатися інформацію про вступ до штурмових бригад швидкого реагуванння: www.storm.mvs.gov.ua заповнюй анкету кандидата на сайті або в ЦНАПІ найближчого міста  https://oda.od.gov.ua/v-ukrayini-startuvala-naczionalna...  Консультації можна отримати на гарячій лінії: 0800 100020.
17 Березня, 2023 р., 12:27
Сьогодні, 17 березня, у сесійній залі Ренійської міської ради під голуванням міського голови Ігоря Плєхова  відбулася чергова 39 сесія Ренійської міської ради VIIІ скликання, під час якої депутати прийняли важливі рішення із питань, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях міської ради й стосувалися багатьох сфер міського господарювання та благоустрою громади.
16 Березня, 2023 р., 10:47
Сьогодні, 16.03.2023, у сесійній залі Ренійської міської ради під головуванням міського голови Ігоря Плєхова відбулося позачергове засідання Виконавчого комітету. На порядку денному були розглянуті питання про безоплатну передачу товарно-матеріальних цінностей, які знаходяться на балансі виконкому Ренійської міської ради, у власність військової частини Сил територіальної оборони Збройних Сил України, про поховання самотнього мешканця Ренійської громади та питання затвердження висновку органу опіки та піклування. Міський голова подякував присутнім за плідну працю на благо громади.
15 Березня, 2023 р., 17:01
ЗВЕРНЕННЯ ПОЛКОВНИКА МАКСИМА МАРЧЕНКА   "Вітаю Одещина! Хочу розпочати своє звернення із фрази від якої я завжди отримував найбільше задоволення - в області все спокійно, обстрілів не було. Дякую Президенту України за надану можливість керувати найкращою областю нашої держави. Ті хто мене знає особисто підтвердять, що в своєму житті сумлінну роботу я завжди ставлю на перше місце. Роботу заради найкращого результату в будь-якій справі – в захисті суверенітету України, в керуванні регіоном. Хочу запевнити всіх мешканців Одещини, хоча й розумію, як важко в це повірити, але все ж таки є керівники, які працюють для людей і заради людей. Найвищою оцінкою моєї діяльності є те, коли мешканці нашої області писали, або казали: наш Марченко…наш. Боротьба триває… і я вважаю, що повинен робити те, що вмію найкраще – вбивати ворогів та воювати заради майбутнього України. Сподіваюсь, що незабаром я повернусь до своєї улюбленої справи. Але моя душа та серце назавжди залишаються в Одесі. Разом до перемоги. Слава Одещині! Слава Україні!" - говорить полковник Максим Марченко.    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора