Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

17 Березня, 2023 р., 12:27
Сьогодні, 17 березня, у сесійній залі Ренійської міської ради під голуванням міського голови Ігоря Плєхова  відбулася чергова 39 сесія Ренійської міської ради VIIІ скликання, під час якої депутати прийняли важливі рішення із питань, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях міської ради й стосувалися багатьох сфер міського господарювання та благоустрою громади.
16 Березня, 2023 р., 10:47
Сьогодні, 16.03.2023, у сесійній залі Ренійської міської ради під головуванням міського голови Ігоря Плєхова відбулося позачергове засідання Виконавчого комітету. На порядку денному були розглянуті питання про безоплатну передачу товарно-матеріальних цінностей, які знаходяться на балансі виконкому Ренійської міської ради, у власність військової частини Сил територіальної оборони Збройних Сил України, про поховання самотнього мешканця Ренійської громади та питання затвердження висновку органу опіки та піклування. Міський голова подякував присутнім за плідну працю на благо громади.
15 Березня, 2023 р., 17:01
ЗВЕРНЕННЯ ПОЛКОВНИКА МАКСИМА МАРЧЕНКА   "Вітаю Одещина! Хочу розпочати своє звернення із фрази від якої я завжди отримував найбільше задоволення - в області все спокійно, обстрілів не було. Дякую Президенту України за надану можливість керувати найкращою областю нашої держави. Ті хто мене знає особисто підтвердять, що в своєму житті сумлінну роботу я завжди ставлю на перше місце. Роботу заради найкращого результату в будь-якій справі – в захисті суверенітету України, в керуванні регіоном. Хочу запевнити всіх мешканців Одещини, хоча й розумію, як важко в це повірити, але все ж таки є керівники, які працюють для людей і заради людей. Найвищою оцінкою моєї діяльності є те, коли мешканці нашої області писали, або казали: наш Марченко…наш. Боротьба триває… і я вважаю, що повинен робити те, що вмію найкраще – вбивати ворогів та воювати заради майбутнього України. Сподіваюсь, що незабаром я повернусь до своєї улюбленої справи. Але моя душа та серце назавжди залишаються в Одесі. Разом до перемоги. Слава Одещині! Слава Україні!" - говорить полковник Максим Марченко.    
15 Березня, 2023 р., 09:39
Доброго ранку, мешканці Ренійської громади! Сьогодні 15 березня 2023 року , вже 385-й день Україна мужньо протистоїть ворогу. Наші захисники та захисниці- ми вдячні вам за сонячний, тихий ранок. Тримаймось.Бережіть себе!
13 Березня, 2023 р., 13:58
Деокупація Криму неминуча!
10 Березня, 2023 р., 13:56
Після деокупаціі ми маємо швидко відновити екологію півострова, а також культурну спадщину Криму.
09 Березня, 2023 р., 14:31
Щорічно, 9 березня, Україна за доброю традицією, яка передається із покоління в покоління, вшановує світлу пам’ять Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Його ім’я стало символом України. Його називають провісником нового життя, народним пророком, титаном духу, який уболівав за долю рідного народу, тому й залишив нащадкам духовний заповіт, що передається до наших часів. Духовну велич і красу українського слова він підніс на найвищу височінь. З нагоди 209-ї річниці від Дня народження Кобзаря у місті Рені відбулися урочисті заходи біля пам’ятника Тараса Шевченка. Вшанувати пам’ять поета зібралися представники виконавчого комітету Ренійської міської ради на чолі з міським головою Ігорем Плєховим та першим заступником голови Людмилою Чакир, керівництво і працівники організацій та установ, мешканці міста. На урочистому заході, підготовленому працівниками Ренійської філії комунального закладу "Центр культури і дозвілля", твір Кобзаря по-новому лунав з вуст Вероніки Мунтян, а думи та полум’яне слово поета відображав виступ народного хору ветеранів та народного вокального ансамблю «Церенкуца» (акомпаніатор Михайло Тєтрадов). Під час заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто сьогодні віддає своє життя, захищаючи Україну від російських окупантів. На завершення, усі присутні на заході поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку. Творчість Тараса Шевченка стала духовною основою формування сучасної української нації. Для українців усіх наступних поколінь він став потужним джерелом національної свідомості, символом України. Шевченкові слова сьогодні, як ніколи, - в серцях українців: «Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!». Вже понад двісті років Шевченкове слово надихає патріотів України до боротьби за правду, свободу та щасливе майбутнє України. Тож будьмо гідними продовжувачами справи Великого Кобзаря, патріотами своєї землі!    https://www.facebook.com/groups/1367788293584669/permalink/1857396874623806  
09 Березня, 2023 р., 13:55
Після деокупаціі ми маємо швидко відновити екологію півострова, а також культурну спадщину Криму.
09 Березня, 2023 р., 11:13
Сьогодні, 09.03.2023, у сесійній залі Ренійської міської ради під головуванням міського голови Ігоря Плєхова відбулося чергове засідання Виконавчого комітету. На порядку денному були розглянуті питання про внесення змін до рішень Ренійської міської ради за 2021 рік, які стосуються в першу чергу податків та зборів громади, функціонування поліцейських офіцерів громади та Програми цивільного захисту Ренійської міської територіальної громади. Наприкинці засідання, міський голова подякував присутнім за плідну працю.
07 Березня, 2023 р., 15:27
Сьогодні у Палаці Культури міста Рені відбувся концерт на честь Жіночого дня. Привітати своїх жінок, матерів, сестер та подруг зібрались місцеві творчі колективи: співаки, музиканти, танцюристи та ансамблі. У творчій та затишній атмосфері лунали народні пісні та танці, жива музика та виступи артистів. На заході були пристуні члени виконкому Ренійської міської ради на чолі з міським головою Ігорем Плєховим та першим заступником голови Людмилою Чакир. Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора