Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

30 Червня, 2023 р., 11:48
Сьогодні, 30 червня 2023 року, під головуванням міського голови Ігоря Плєхова, відбулося засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради.
27 Червня, 2023 р., 16:32
Для полегшення комунікації в співпраці між волонтером та організаціям в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦІД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) Національна соціальною сервісною службою України спільно з Центром демократії та верховенства права (далі – ЦЕДЕМ) розроблено зразок договору про провадження волонтерської діяльності між органами місцевого самоврядування / органами державної влади та волонтером. Долучайтеся!
23 Червня, 2023 р., 14:40
Сьогодні, 23 червня, відбулася 45 позачергова сесія Ренійської міської ради VIIІ скликання під головуванням секретаря міської ради Оксани Єфименко.
21 Червня, 2023 р., 15:48
Радниця-уповноважена Президента України з безбар’єрності Тетяна Ломакіна: “Коли ми кажемо про безбар’єрність, то маємо розуміти, що це вкрай складна система, і що її неможливо побудувати, спираючись лише на владу, чи лише на громадянське суспільство, чи лише на бізнес. Всі ці сектори суспільства мають працювати злагоджено, щоб разом побудувати суспільство, в якому ми дбаємо про можливості для людей літнього віку, людей з інвалідністю та інші важливі суспільні групи.
15 Червня, 2023 р., 15:41
25 травня, в місті Ізмаїл за участю представників громад Ізмаїльського району та під модераторством начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Марини Деной відбулась районна конференція з безбарʼєрності «Безбарʼєрна Україна».
14 Червня, 2023 р., 15:48
Сьогодні, 14 червня, у сесійній залі Ренійської міської ради під голуванням міського голови Ігоря Плєхова  відбулася чергова 44 сесія Ренійської міської ради VIIІ скликання, під час якої депутати прийняли важливі рішення із питань, які, попередньо, були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях.
08 Червня, 2023 р., 12:53
За ініціативою Установи «Агенція регіонального розвитку Одеської області» в рамках підготовки написання стратегії розвитку, програми комплексного відновлення та плану відновлення Одеської області,  відбулася зустріч членів виконкому на чолі з Ренійським міським головою Ігорем Плєховим, депутатами міської ради, бізнесу та громадськості Ренійської міської територіальної громади з експертом  фокус-груп зі стратегічного планування Швейцарсько-Українського проєкту DECIDE - "Децентралізація для розвитку демократичної освіти" Мирославом Кошелюком.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора