Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч з керівництвом Ренійської територіальної громади.

Дата: 15.11.2023 14:37
Кількість переглядів: 180

Робоча зустріч з керівництвом Ренійської територіальної громади.

 

Виконання функцій держави та якісне виконання службових обов’язків неможливі без плідної співпраці з місцевими громадами.

Так, 14 листопада 2023 року працівники Ізмаїльського районного відділу № 3 філії Центру пробації в Одеській області на чолі з начальником відділу Наталею Буценко взяли участь у робочій зустрічі з головою Ренійської територіальної громади Ігорем Плєховим. Під час зустрічі були обговорені проблемні питання, які виникають у працівників пробації під час виконання наглядової, досудової та пенітенціарної пробації. 

Також, пані Наталя повідомила про Закон № 9185 «Про внесення змін до Кримінального, Кримінального процесуального кодексів України та інших законодавчих актів України щодо удосконалення видів кримінальних покарань в умовах воєнного стану», який вже підписаний Президентом України та вступить в силу вже наступного року. Згідно із ним деякі кримінальні правопорушення замінить пробаційний нагляд. При цьому він буде одним із основних видів покарання, на рівні з обмеженням чи позбавленням волі, але в той же час буде їх альтернативою. Саме на органи пробації буде покладено виконання ще одного виду покарання, не пов’язаного з позбавленням волі. Тому  важливою у вирішені питань удосконалення діяльності та матеріально-технічного забезпечення  органу пробації буде сприяння Ренійської територіальної громади, а саме матеріально-технічна допомога чи субвенції у 2024 році.

Керівник громади заручився надавати постійну всебічну підтримку у вирішенні проблемних питань, виносити їх рішення на засідання міської ради, сприяти заходам забезпечення безпеки громади і громадян. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора