Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

15 Лютого, 2023 р., 12:52
❗️15.02.2023❗️ Сьогодні, під головуванням Ренійського голови Ігоря Плєхова, відбулося засідання виконавчого комітету Ренійської міської ради. В ході засідання було розглянуто важливе питання Про встановлення тарифу на послугу з централізованого водопостачання, яка надається комунальним підприємством «Успіх» Ренійської міської ради.Засідання виконавчого комітету пройшло злагоджено і результативно.   На завершенні засідання голова громади подякував членам виконкому за злагоджену працю та реагування на важливі питання життєдіяльності громади.  
13 Лютого, 2023 р., 16:04
Установа «Агенція регіонального розвитку Одеської області» реалізує комплексну програму цифрової інтеграції та трансформації інвестиційних ділянок та проєктів територіальних громад. В рамках проєкту ProUkraine планується цифровізувати всі інвестиційно привабливі ділянки у територіальних громадах, створити тизери інвестиційних проєктів щодо цих ділянок, інтегрувати та просувати платформу серед національних та іноземних інвесторів, великих підприємств, міжнародних консалтерів.
10 Лютого, 2023 р., 12:36
Сьогодні 10 лютого відбулась спільна нарада  із залученням представників виконкому Ренійської міської ради, Держпродспоживслужби, бджолярів та керівників сільськогосподарських підприємств. Учасники наради обговорили питання  взаємодії аграріїв та бджолярів з метою дотримання законодавства в частині використання пестицидів, агрохімікатів, інших засобів захисту рослин.
07 Лютого, 2023 р., 10:47
Сьогодні, 7 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ренійської міської ради. Під час засідання члени виконкому розглянули 6 питань порядку денного. Серед проектів рішень були розглянуті питання «Про затвердження Програми з підтримки заходів з територіальної оборони на території Ренійської міської територіальної громади на 2023 рік» , «Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Ренійської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням виконкому Ренійської міської ради від 26.08.2022 № 148» та інші. На завершенні засідання голова громади подякував членам виконкому за злагоджену працю та реагування на важливі питання життєдіяльності громади.
27 Січня, 2023 р., 12:13
Сьогодні, 27 січня  відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ренійської міської ради. Під час засідання члени виконкому розглянули 10 питань порядку денного. Серед проектів рішень були розглянуті питання  «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради» на 2023 рік», «Про організацію та функціонування пунктів незламності на території Ренійської міської  територіальної громади» та інші. Засідання пройшло у діловому та конструктивному руслі.
25 Січня, 2023 р., 12:39
Ми бажаємо Володимиру Зеленському  міцного здоров'я, щастя, родинного затишку та добробуту, миру і злагоди, найповнішої реалізації добрих намірів і життєвих планів, невичерпної енергії, наснаги в роботі на благо нашої рідної України та в ім'я її працелюбного народу! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
19 Січня, 2023 р., 16:48
Сьогодні за традицією в місті Рені біля шлюзу "Вікета" було організовано хрещенське купання ☦️ в купелі, зручне місце для перевдягання, а також смачна юшка. Приїхала безліч охочих поринути в хрещенську купіль, приємно коли люди мають певні традиції та дотримуються їх.
19 Січня, 2023 р., 11:04
Свято Хрещення Господнього або Богоявлення є одним з найдавніших свят Церкви. В цей день Бог приходить у світ, щоб представити світові Світло Неприступне.
18 Січня, 2023 р., 17:15
За ініціативи Ренійського міського голови Ігоря ПЛЄХОВА 13 січня 2023 року комісією у складі: завідувача відділення соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ренійської міської ради Ботіка О.Є., головного спеціаліста служби у справах дітей Ренійської міської ради Мокану Н.Д., поліцейського офіцера громади відділу превенції  Ізмаїльського РВП ГУНП в Одеській області капітана поліції Лунгу Г.К., головного спеціаліста відділу освіти Ренійської міської ради Барган Г.Ф. та капітана служби цивільного захисту Униченко М.Ю. проведено спільний рейд по селам Ренійської громади, з метою попередження нещасних випадків серед дітей, було відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.
17 Січня, 2023 р., 15:20
Сьогодні, 17 січня під головуванням Ренійського голови Ігоря Плєхова, відбулося засідання виконавчого комітету Ренійської міської ради. В ході засідання були розглянуті важливі питання з різних сфер життєдіяльності громади та по кожному прийняті відповідні рішення. На завершенні засідання голова громади подякував членам виконкому за злагоджену працю та реагування на важливі питання життєдіяльності громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора