Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

06 Червня, 2023 р., 10:51
8 червня 2023 року з 10.00 до 12.00 за адресою Вознесенська 169 (біля Приватбанку) відбудеться видача гуманітарної допомоги внутрішньо-переміщенним особам Ренійської громади, які з різних обставин не отримали гуманітарну допомогу за травень місяць.
02 Червня, 2023 р., 16:11
02 червня 2023 року у сесійній залі Ренійської міської ради відбулося засідання комісії з питань наповнення, забезпечення своєчасності і повноти сплати податків і зборів (обов’язкових платежів) до бюджету Ренійської міської територіальної громади під головуванням першого заступника міського голови Людмили Чакир.
02 Червня, 2023 р., 14:36
Сьогодні, 2 червня 2023 року, під головуванням міського голови Ігоря Плєхова, відбулося засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради.   Членами виконкому були розглянуті та схвалені зміни до 7 цільових програм Ренійської міської ради, у тому числі внесення змін до програми місцевих стимулів для медичних працівників що, як наголосив міський голова, дозволить забезпечити житлом молодих та перспективних працівників закладів охорони здоров’я Ренійської міської територіальної громади.   Також Ігор Плєхов зауважив, що проєкт внесення змін до програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради» надасть можливість проведення ремонтних робіт, які дозволять виконати вимоги щодо відкриття реабілітаційного відділення на території громади   Решта питань стосувалося компетенції відділу освіти та комунального майна.   Засідання пройшло злагоджено: члени виконкому підтримали проєкти рішень одноголосно. Наприкінці Ігор Плєхов подякував присутнім за плідну працю на благо Ренійської громади
01 Червня, 2023 р., 11:52
Шановні діти і батьки! Прийміть щирі вітання з Міжнародним днем захисту дітей! Дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій. У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. Вітаючи зі святом, зичимо вам міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку влітку, нових вражень, сонячних днів. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. Водночас це свято і дорослих - усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ. Усміхнені личка, палаючі захватом очі, довірливі обійми маленьких рук - це те, задля чого ми живемо. Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним - всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість - святий обов'язок кожного з нас. Бажаємо вам, дорогі діти, вашим батькам, дідусям та бабусям міцного здоров'я, щастя, добрата сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми!
31 Травня, 2023 р., 15:44
Сьогодні, 31 травня, за ініціативи гуманітарного штабу при виконавчому комітеті Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області  відбулася видача гуманітарної допомоги внутрішньо-переміщенним особам, що проживають на території Ренійської міської теріторіальної громади.
30 Травня, 2023 р., 15:20
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2023 року № 248 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах» ухвалено рішення про реалізацію експериментального проекту, щодо надання окремих соціальних послуг найбільш вразливим категоріям громадян. Спеціалізований Трускавецький санаторій «Батьківщина» та спеціалізований Миргородський санаторій «Слава» визначено учасниками експериментального проекту з надання соціальних послуг. Під час реалізації експериментального проєкту передбачено безкоштовне надання наступних соціальних послуг:
23 Травня, 2023 р., 18:05
Сьогодні, 23 травня 2023 року, у сесійній залі Ренійської міської ради відбувся особистий прийом громадян заступником голови Ізмаїльської районної військової (державної) адміністрації Ольги Колесниченко.
18 Травня, 2023 р., 18:26
Вишиванка - генетичний код нашої нації, в якому прописана Перемога. Одягаючи вишиванку, ми підкреслюємо єдність, стійкість та силу українського народу, навіть перед обличчям війни.   У розпал війни вишиванка несе пронизливе послання. Вона говорить про глибоко вкорінену стійкість, яка живе в нас, про здатність перетворювати негаразди на красу, про непохитну рішучість зберегти наші традиції та спосіб життя. Кожен стібок - це історія мужності, свідчення незламності людського духу та нагадування про те, що навіть у найтемніші години можна знайти надію.   Сьогодні, 18 травня 2023 року, Ренійська міська територіальна громада засяяла яскравими барвами народного одягу, адже мешканці громади долучилися до святкування Дня вишиванки. В парку «Перемога» біля пам’ятника Тарасу Шевченку проведено літературно-музичну композицію «День вишиванки єднає українців». Захід організовано відділом культури, туризму, молоді та спорту Ренійської міської ради та проведено спільно з Ренійською філією КЗ «Центр культури і дозвілля» і Центром позашкільної освіти «Перлина».     Красиві та чарівні у народному вбранні артисти за участю представників органів виконавчої влади, установ, організацій, прикордонників, мешканців та гостей міста вийшли у вишиванках, щоб об’єднатися і тим самим підтвердити, що люди вірять у світле майбутнє й підтримують народні традиції. Прикрасою заходу стала інсталяція у вигляді мапи України  з орнаментами української вишивки всіх областей, створена працівниками закладів культури та вихованцями.     Наприкінці заходу всі присутні об’єдналися у ланцюг єдності, який дав змогу всім відчути себе неповторною частинкою нашої Батьківщини – України. Учасники дійства отримали неабиякі приємні емоції від проведеного заходу, який згуртував, надав сили, мудрості та наснаги на подальші буденні дні.   У День вишиванки хочемо побажати мешканцям громади миру і злагоди в оселях і серцях. А усій нашій країні – визволення та перемоги, щоб у кожному куточку України вільно та безпечно почувалися наші громадяни, розвивались та підтримувались традиції, які роблять нас тими, хто ми є.
18 Травня, 2023 р., 18:18
Сьогодні, 18 травня, у сесійній залі Ренійської міської ради відбулася чергова 43 сесія Ренійської міської ради VIIІ скликання під головуванням секретаря міської ради Оксани Єфименко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора