Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

03 Квітня, 2023 р., 11:21
ДО РІЧНИЦІ ЗВІЛЬНЕННЯ ПІВНОЧІ УКРАЇНИ
02 Квітня, 2023 р., 15:18
РІЧНИЦЯ ДЕОКУПАЦІЇ КИЇВЩИНИ
31 Березня, 2023 р., 17:04
Буча і Бучанський район. 33 дні окупації. Понад 1400 смертей, із них 37 дитячих. Понад 175 людей знайдено в братських могилах і камерах тортур. 9000 російських воєнних злочинів. 365 днів, як це знову вільне українське місто. Символ звірств армії країни окупанта. Ніколи не пробачимо. Покараємо всіх винних.
31 Березня, 2023 р., 17:00
У межах ініціативи Олени Зеленської продовжуємо розповідати вам про важливість піклування про ментальне здоров’я.
31 Березня, 2023 р., 13:46
Сьогодні, 31.03.2023, у сесійній залі Ренійської міської ради відбулося засідання Виконавчого комітету. На порядку денному було розглянуто 26 питаннь, значна кількість з яких стосувалася затвердження кошторисної документації на капітальний ремонт водопроводу у місті Рені, а також питання "Про закінчення опалювального періоду 2022-2023 років на території Ренійської міської територіальної громади". Схвалені проєкти рішень Ренійської міської ради про внесення змін до деяких Програм. Розглянуті питання встановлення тарифів для КП «Джерело» та «Комунальник». Решта питань стосувалася компетенції служби у справах дітей Ренійської міської ради. Засідання пройшло злагодженно, наприкінці заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Іван Стадніков подякував присутнім за плідну працю на благо громади.
29 Березня, 2023 р., 09:56
МІСТО ГЕРОЇВ ТРОСТЯНЕЦЬ: ТУТ НАРОДЖУЄТЬСЯ ВІДВАГА Тростянець розташований за 35 км від кордону з Росією, тому колона військової техніки окупантів зайшла на околиці міста у перший же день вторгнення. Тридцять днів російські військові вбивали, катували, грабували мешканців Тростянця. Місто було без води й електрики. Жителі Тростянця майже відразу організували партизанський рух, щоб захищати своє містечко від агресорів. Вони повідомляли ЗСУ про розташування техніки та груп російських військових, а також голіруч знешкоджували їхні танки. На території Тростянецької громади в різних місцях спалили більше сотні одиниць російської техніки. Звільнення півночі - це лише одна з багатьох перемог нашої країни. Героїчна оборона на Харківщині, на Донбасі, на півдні, на землі і на морі, дала можливість Силам оборони і безпеки України діяти на півночі. Кожен наш воїн зробив великий внесок у загальну оборону України, і показав всьму світу що українці не здаються і не здають російським окупантам свої міста й села. Разом до перемоги! #МістаГерої
27 Березня, 2023 р., 09:55
#МІСТАГЕРОЇВ: ТУТ НАРОДЖУЄТЬСЯ СПРОТИВ Вигравши битву за Київ, українці виграли битву за Україну стратегічно – як за незалежну суверенну державу. Коли була захищена столиця, було захищене і державне життя України. Звільнивши північ, всі побачили, що окупанта можна вигнати. Продовжили цей рух зі звільнення на півдні України – вибивши окупантів зі Зміїного й населених пунктів Херсонщини, а також на сході України – звільнивши території Харківщини, українці впевнені, що можуть звільнити всю свою землю. Але початок цієї впевненості – саме у битвах за Мощун, Гостомель, Ірпінь, Бучу, Охтирку, Чернігів та інші міста і села наших північних областей. Саме у тому першому досвіді наших людей, які побачили, що російська армія біжить з української землі. #МістаГероїв – це міста конкретних людей, які проявили свою сміливість, не залишили близьких та вірили в Україну, а тому змогли перемагати.
24 Березня, 2023 р., 15:26
З метою визначення потреби у заміні LED-ламп для подальшої реалізації проекту «Заощадження електроенергії - LED- лампи для України», просимо забезпечити заповнення працівниками керуючих компаній та об’єднань співвласників багатоквартирного будинку форми, яка знаходиться за посиланням https://cutt.ly/f4fyPB6.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора