Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ще один подарунок отримав опорний заклад Ренійський ліцей №1 Ренійської міської ради

Дата: 13.11.2023 17:45
Кількість переглядів: 128

Фото без описуЩе один подарунок в рамках проєкту «Екстрена освіта та психосоціальна підтримка постраждалого від конфлікту населення в Україні та Молдові, особливо дівчат, хлопців, підлітків та жінок», який реалізується ГО “Регіональний аналітичний центр” у співпраці з Ренійською міською радою та Міжнародною місією #WeWorld, за фінансової підтримки Іспанської Співпраці через Іспанське Агентство (AECID) та #EDUCO, отримав опорний заклад Ренійський ліцей №1 Ренійської міської ради. Цього разу – сучасний інтерактивний комплект, до якого входить дошка, проєктор та програмне забезпечення.
Інтерактивний комплект максимально реалізує потенціал інформаційних технологій у навчальному процесі. Він охоплює такі елементи, як: підготовка навчального матеріалу; проведення уроків; інтерактивне тестування, опитування та дискусії; моніторинг знань учнів.
Під час уроків можуть бути використані як електронні підручники та цифрові освітні ресурси, так і авторські уроки, підготовлені вчителем. Всі авторські уроки, які проводяться з використанням інтерактивної дошки, записуються і можуть бути використані в подальшому для самостійної підготовки учнів, для обміну досвідом і загальної підготовки навчального матеріалу викладачами.
Інтерактивні комплекси створюють своєрідну атмосферу на уроках та підвищують ефективність навчання учнів у школі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора