Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

27 Лютого, 2023 р., 12:57
  Сьогодні, 27 лютого, під головуванням міського голови Ігоря Плєхова відбулося засідання виконавчого комітету Ренійської міської ради. Більшість розглянутих питань відносилась до компетенції Служби у справах дітей Ренійської міської ради. Члени виконкому також затвердили технологічні нормативи використання питної води для комунального підприємства міста та створення постійно діючої Комісії із встановлення факту отруєння бджіл на території Ренійської міської територіальної громади. Наприкинці міський голова подякував присутнім за плідну працю.
24 Лютого, 2023 р., 17:37
22.02.2023 року під головуванням Ренійського міського голови Плєхова І.В. за участю заступника міського голови Самбурського О.Б., начальника відділення №2 Ізмаїльського РВП ГУНП України в Одеській області Піщанського М.Г., двох офіцерів громади та представника Державного підприємства «Ізмаїльське лісове господарство», проведена нарада щодо збереження лісових насаджень та випасу худоби на ділянках лісонасаджень розташованих на території Ренійського міської територіальної громади.
24 Лютого, 2023 р., 16:41
З нагоди річниці повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну у будинку культури міста Рені відбувся вечір-реквієм "Вистояли-Переможемо". Зі сцени залу лунали патріотичні пісні та вірші, творчі коллективи виконували тематичні постанови. На заході були присутні члени виконкому на чолі з міським головою Ігорем Плєховим. Загиблих захисників України присутні вшанували хвилиною мовчання.
24 Лютого, 2023 р., 11:01
Сьогодні, 24 лютого, минув рік з підступного повномасштабного вторгнення російських військ на нашу землю. Війна зламала та зруйнувала тисячи життів українців: хтось втратив близьких людей, хтось - домівку, хтось - залишився жити на межі гуманітарної катастрофи. Не залишилося жодної української сім'ї, яка на собі не відчула би жахів військового часу. Та, незважаючи на кровожерливість російського агресора, незважаючи на складну ситуацію з енергопостачанням та усіми позбавленнями, які накликав ворог на нашу долю, українці не скорилися, не зламалися та встали пліч-о-пліч на захист Батьківщини: своєї землі, своїх домівок, своїх сімей. 24 лютого, за участі міського голови Ігоря Плєхова в Свято-Вознесеньському соборі міста Рені пройшов молебен за Україну. Після молебну присутні відвідали міський цвинтарь з метою вшанування загиблих захистників України та покладання квітів до місць їх поховання. Герої України, що віддали життя за можливість нам жити в вільній та квітучій країні - назавжди в наших серцях! Віримо в Україну та ЗСУ!
21 Лютого, 2023 р., 10:16
20 лютого Україна вшановує пам'ять героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави. 9 років тому під час Революції гідності в центрі Києва відбулися масові розстріли протестувальників.
20 Лютого, 2023 р., 10:03
“Характери Гідності” – спільний проєкт Національного музею Революції Гідності та ГО “Родина Героїв “Небесної Сотні”. Це серія роликів про те, якими герої Майдану були в житті. Це короткі історії про їхнє дитинство, вчинки, стосунки з близькими, мрії та прагнення. Розповіді найближчих родичів покликані нагадати нам про ціну свободи та відповідальність за її збереження. Ці відео є складовою інформаційної кампанії Національного музею Революції Гідності до пам’ятних днів. Наразі проєкт налічує 43 відео. Вперше публіці був представлений у 2019 році до Дня Героїв Небесної Сотні. Всі випуски доступні на каналі Музею: https://www.youtube.com/playlist?list=PLC-zkopgZenZrwfyBcYnu3XI1LeG_olBt Інформаційні матеріали https://drive.google.com/file/d/1MCqv-P14x-64hHcak84F3x06-hLgUBnI/view?usp=share_link  
17 Лютого, 2023 р., 09:56
Доброго та бадьорого ранку мешканці Ренійської громади! Дякуємо кожному та кожній войнам Зброїних Сил України які саме зараз боронять і визволяють нашу землю.
16 Лютого, 2023 р., 17:40
16 лютого у сесіонній залі Ренійської міської ради відбулася зустріч представників Центра Надання Адміністративних Послуг Ренійської міської ради, пенсіонного фонду, сектору соціального захисту населення Ренійської міської ради та діловодів старостинських округів Ренійської громади щодо запровадження соціальних послуг, надання субсідій та пільг через ЦНАП. У ході зустрічи були розглянуті важливі питання щодо взаємодії відомств та спрощення доступу жителів Ренійської громади до отримання соціальних послуг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора