Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

18 Травня, 2023 р., 18:26
Вишиванка - генетичний код нашої нації, в якому прописана Перемога. Одягаючи вишиванку, ми підкреслюємо єдність, стійкість та силу українського народу, навіть перед обличчям війни.   У розпал війни вишиванка несе пронизливе послання. Вона говорить про глибоко вкорінену стійкість, яка живе в нас, про здатність перетворювати негаразди на красу, про непохитну рішучість зберегти наші традиції та спосіб життя. Кожен стібок - це історія мужності, свідчення незламності людського духу та нагадування про те, що навіть у найтемніші години можна знайти надію.   Сьогодні, 18 травня 2023 року, Ренійська міська територіальна громада засяяла яскравими барвами народного одягу, адже мешканці громади долучилися до святкування Дня вишиванки. В парку «Перемога» біля пам’ятника Тарасу Шевченку проведено літературно-музичну композицію «День вишиванки єднає українців». Захід організовано відділом культури, туризму, молоді та спорту Ренійської міської ради та проведено спільно з Ренійською філією КЗ «Центр культури і дозвілля» і Центром позашкільної освіти «Перлина».     Красиві та чарівні у народному вбранні артисти за участю представників органів виконавчої влади, установ, організацій, прикордонників, мешканців та гостей міста вийшли у вишиванках, щоб об’єднатися і тим самим підтвердити, що люди вірять у світле майбутнє й підтримують народні традиції. Прикрасою заходу стала інсталяція у вигляді мапи України  з орнаментами української вишивки всіх областей, створена працівниками закладів культури та вихованцями.     Наприкінці заходу всі присутні об’єдналися у ланцюг єдності, який дав змогу всім відчути себе неповторною частинкою нашої Батьківщини – України. Учасники дійства отримали неабиякі приємні емоції від проведеного заходу, який згуртував, надав сили, мудрості та наснаги на подальші буденні дні.   У День вишиванки хочемо побажати мешканцям громади миру і злагоди в оселях і серцях. А усій нашій країні – визволення та перемоги, щоб у кожному куточку України вільно та безпечно почувалися наші громадяни, розвивались та підтримувались традиції, які роблять нас тими, хто ми є.
18 Травня, 2023 р., 18:18
Сьогодні, 18 травня, у сесійній залі Ренійської міської ради відбулася чергова 43 сесія Ренійської міської ради VIIІ скликання під головуванням секретаря міської ради Оксани Єфименко.
05 Травня, 2023 р., 17:37
СЕМІНАР ЩОДО КОНСОЛІДАЦІЇ МЕХАНІЗМІВ ФУНКЦІОНУВАННЯ ТУРИСТИЧНОГО КЛАСТЕРУ КАГУЛ-РЕНІ-ГАЛАЦ
05 Травня, 2023 р., 12:23
Сьогодні, 5 травня, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Ренійської міської ради.   На порядку денному були розглянуті два проєкта рішення: про надання статусу дитини – сироти та про звільнення від здійснення повноважень опікуна над малолітніми дітьми.   Представлені рішення були одноголосно підтримані членами виконкому.  
03 Травня, 2023 р., 13:10
Сьогодні, 3 травня, у сесійній залі Ренійської міської ради відбулася позачергова 42 сесія Ренійської міської ради VIIІ скликання під головуванням секретаря міської ради Оксани Єфименко.   На порядку денному були розглянуті два проєкта рішення: внесення змін до програми зміцнення законності, безпеки і порядку (в рамках якої планується продовжити фінансування заходів щодо зміцнення матеріально-технічної бази сил оборони) та внесення змін до бюджету Ренійської громади.   Дякуємо депутатам: представлені рішення були одноголосно підтримані депутатським корпусом.
28 Квітня, 2023 р., 15:03
Сьогодні, 28 квітня 2023 року, під головуванням міського голови Ігоря Плєхова, відбулося засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради.
26 Квітня, 2023 р., 15:54
Вже майже 5-ть років поспіль лікар-нарколог КНП  «Центральна міська лікарня» Ренійської міської ради та волонтерка  Ізмаїльського районного відділу № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області – Олександра Лук’янова працює з особами, які перебувають на обліку відділу пробації та схильні до зловживання алкоголем, вживання наркотичних засобів, або які вчинили кримінальні правопорушення в стані алкогольного (наркотичного) сп’яніння. 
26 Квітня, 2023 р., 09:29
26 КВІТНЯ 2023 РОКУ МИНАЄ 37 РОКІВ З ДНЯ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АТОМНІЙ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ
24 Квітня, 2023 р., 18:09
Сьогодні 24 квітня відбулось засідання робочої групи з питань громадської безпеки Ренійськоі міської ради. Ренійський міський голова Ігор Плєхов представив на розгляд членам робочої групи напрацьований виконавчим комітетом разом з поліцейським офіцером громади Іваном Кірєу план-схему щодо встановлення дорожніх знаків та дорожньої розмітки в м.Рені.   Членами робочої групи були надані додаткові пропозиції щодо розміщення «лежачих поліцейських», у тому числі на вулицях міста де проведені капітальні ремонти. За результатами обговорень одноголосно було прийнято рішення щодо погодження запропонованої схеми по врегулюванню дорожнього руху.   Особлива увага приділялась встановленню дорожніх знаків, розміток та «лежачих поліцейських» неподалік дитячих майданчиків, садочків та шкіл.   Ігор Плєхов наголосив, що це лише перший етап в реалізації дорожньої безпеки в громаді, у подальшому, ця робота буде продовжена і в селах Ренійської громади, після чого міський голова подякував присутнім за плідну роботу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора