Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Cьогодні,18 березня 2024 року о 15:00 під головуванням міського голови Ігоря Плєхова відбулось чергове засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради.

Дата: 18.03.2024 16:53
Кількість переглядів: 94

Cьогодні,18 березня 2024 року о 15:00  під головуванням міського голови Ігоря Плєхова відбулось чергове засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради.

 На засіданні було схвалено проекти рішень Про призначення Бардієвської Н.С. на посаду генерального директора комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради»   , Про схвалення проекту рішення Ренійської міської ради «Про внесення змін до Програми соціальної підтримки населення Ренійської міської територіальної громади на 2024-2026 роки «Захист і Турбота», затвердженої рішенням Ренійської міської ради від 22 грудня 2023 року № 1015-VIII» та інші.

Засідання було проведено в атмосфері злагодженості і воно завершилося словами подяки від Ігоря Плєхова за плідну працю на благо Ренійської громади. Це свідчить про конструктивний підхід та спільну роботу комітету на користь місцевої спільноти.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора