Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 29 лютого 2024 року о 10:00 під головуванням міського голови Ігоря Плєхова відбулось чергове засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради.

Дата: 29.02.2024 17:59
Кількість переглядів: 91

Сьогодні, 29 лютого 2024 року о 10:00  під головуванням міського голови Ігоря Плєхова відбулось чергове засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради.

 На засіданні було схвалено проекти рішень "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області від 02.08.2022 № 131 «Про створення комісії з обстеження об’єктів, пошкоджених або зруйнованих внаслідок збройної агресії Російської Федерації»  , Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області «Про утворення постійної комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості, що знаходяться на території населених пунктів Ренійської міської територіальної громади» від 30.04.2021 № 53 та інші .

 Особлива увага була приділена питанням, пов'язаним з компетенцією Служби зі справ дітей Ренійської міської ради. Засідання було проведено в атмосфері злагодженості і воно завершилося словами подяки від Ігоря Плєхова за плідну працю на благо Ренійської громади. Це свідчить про конструктивний підхід та спільну роботу комітету на користь місцевої спільноти.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора