Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 28 вересня, у сесійній залі Ренійської міської ради під головуванням міського голови Ігоря Плєхова відбулася чергова 49 сесія Ренійської міської ради VIIІ скликання

Дата: 28.09.2023 16:28
Кількість переглядів: 209

Сьогодні, 28 вересня, у сесійній залі Ренійської міської ради під головуванням міського голови Ігоря Плєхова відбулася чергова 49 сесія Ренійської міської ради VIIІ скликання, . Засідання сесії було продуктивним і насиченим різноманітними питаннями, що стосуються міського господарювання та благоустрою громади.
Важливо відзначити вшанування хвилиною мовчання пам'яті воїнів, які пожертвували своїми життями в боротьбі за незалежність України. Це дуже важливий акт вшанування і пам'яті героїв.
Розглянули питання, пов'язані з благоустроєм населених пунктів, а також землеустроєм і землекористуванням, на сесії обговорювались важливі аспекти міського розвитку та покращення якості життя громади.
Наприкінці сесії депутати та присутні обговорили актуальні для життя громади питання. Ренійський міський голова подякував депутатам за активність та конструктивну роботу.
 
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора