Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щорічно 9 листопада відзначається ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 10.11.2023 11:13
Кількість переглядів: 74

Щорічно 9 листопада відзначається ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА
З нагоди свята в приміщенні Одеського академічного театру ляльок Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер та Голова Одеської обласної ради Григорій Діденко вручили представникам культури почесні грамоти до Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва і подякували за сумлінну та по-справжньому творчу працю.
Серед нагороджених є представники з Ренійської міської територіальної громади – начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Ренійської міської ради Антоніна АСАРЖИ, колектив комунальної установи «Обласний центр національних культур в м. Рені» на чолі з директором Мариною МУНТЯН, головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Ренійської міської ради Ірина ТИМОШЕВСЬКА.
Вітаємо представниць нашої громади з отриманням почесних нагород. Нехай культура гуртує наше суспільство для утвердження заможної і духовно багатої мирної України, а цей день відгукнеться у наших душах гордістю за рідне слово, рідну пісню, рідну культуру.
Фото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора