Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

01 Грудня, 2022 р., 15:05
Сьогодні, 1 грудня Ренійський міський голова Ігор Плєхов провів позачергове засідання виконавчого комітету Ренійської міської ради.
01 Грудня, 2022 р., 10:48
Щоб привернути увагу суспільства до проблеми насилля, в м. РЕНІ за участі ювенальної поліції, представників Служба у справах дітей Ренійської міської ради, працівників УСЗН, Ренійське відділення поліції, Безоплатна правова допомога та КУ «Центр надання соціальних послуг» Ренійської міської ради відбулися заходи, присвячені Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства».
26 Листопада, 2022 р., 16:10
Сьогодні, 26 листопада, Ренійський міський голова Ігор Плєхов, представники влади, громадськість та небайдужі мешканці громади вшанували пам’ять жертв голодомору поклавши квіти та запалені свічки до пам’ятника ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ ТА ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ В УКРАЇНІ.
25 Листопада, 2022 р., 12:28
Сьогодні, 25 листопада під голуванням Ренійського міського голови Ігоря Плєхова  відбулася чергова 33 сесія Ренійської міської ради, під час якої депутати прийняли важливі рішення із питань, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях міської ради й стосувалися багатьох сфер міського господарювання та благоустрою громади.
22 Листопада, 2022 р., 09:26
З 17-го по 20-е листопада у м. Кишинів, Республіка Молдова, проходив міжнародний турнір з баскетболу серед юнаків пам'яті заслуженного тренера Молдови Валеріана Степаняна. У заході приймали участь 6 команд: Дондушани, Бєльц, Бессарабка, Ришкани, Кишинів, а честь України боронили вихованці ДЮСШ Ренійської міської ради.
21 Листопада, 2022 р., 17:10
Сьогодні 21 листопада, до Дня Гідності та Свободи, з метою вшанування пам’яті про події Революції Гідності, пам’яті про загиблих у відстоюванні права українців на гідність та свободу, з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян в Ренійській громаді за участю представників влади, громадськості, Відділ освіти Ренійської міської ради, Відділ культури, туризму, молоді та спорту Ренійської міської ради та місцевих жителів відбулась церемонія покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку в міському парку Перемоги.
21 Листопада, 2022 р., 17:07
16 листопада під голуванням Ренійського міського голови Ігоря Плєхова відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ренійської міської ради. Під час засідання члени виконкому розглянули 10 питань порядку денного.
16 Листопада, 2022 р., 14:31
14 листопада пройшло позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Основним завданням було визначення розмішення стаціонарних та мобільних пунктів обігріву на території Ренійської територіальної громади протягом зимового періоду 2022-2023 років.  
15 Листопада, 2022 р., 16:57
14 листопада 2022 року на базі Інклюзивно - ресурсного центру Ренійської міської ради, за участі Відділу освіти та КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради відбувся семінар – практикум для асистентів вихователів груп з інклюзивним навчанням, за темою: «Роль асистента вихователя в групі з інклюзивним навчанням: основні функції, завдання, форми та практичні методи співпраці в команді психолого - педагогічного супроводу дитини з ООП». До участі у заході були запрошені вихователі, асистенти вихователів, психологи та методисти закладів дошкільної освіти Ренійської міської ради.
10 Листопада, 2022 р., 17:26
Із турботою про жителів Ренійської громади та задля покращення досвіду відвідування Центру надання адміністративних послуг Ренійської міської ради, зокрема гостями нашої громади, що були вимушені покинути свої домівки, разом із Програма EGAP запровадили в роботу наших адміністраторів зчитувачі ID-паспортів, спеціалізоване програмне забезпечення та сканери штрих та QR-кодів, що дозволять:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора