Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шукаємо фасилітаторів!

Дата: 30.06.2023 18:01
Кількість переглядів: 101

Фото без опису📣Шукаємо фасилітаторів!

Ми вже провели тренінги для тренерів за програмою «Управління проблемами +» та підготували перших спеціалістів в партнерських громадах. Підбираємось до наступного етапу - пошук та підготовка місцевих фасилітаторів, які разом з тренерами зможуть організувати групові психосоціальні заходи та індивідуальні консультації.

Запрошуємо приєднатися до нашої команди соціальних працівників, шкільних психологів, фахівців із соціальної роботи, лідерів громадської думки, соціальних педагогів, волонтерів громадських організацій та кожного, хто хоче розвивати систему соціальної допомоги постраждалим від війни.

Долучившись до проєкту ви отримаєте можливість:
▶пройти навчання за програмою «Управління проблемами +», яка розроблена Всесвітньою організацією охорони здоров’я та вже має підтверджену ефективність в інших країнах світу;
▶отримати менторську підтримку у власних соціальних ініціативах;
▶допомогти людям свого села пережити травматичні події та повернутися до активного життя;
▶отримати досвід організації та проведенні заходів.

Географія проєкту Ренійська міська територіальна громада, Татарбунарська міська рада та Саф'янівська сільська територіальна громада.

🖍Реєстрація за посиланням - https://forms.gle/bqcN4zJvjr7mEK377

🤝Чекаємо в нашій команді!

🔶Проєкт «Соціальна згуртованість та підтримка внутрішньо переміщених осіб та інших уразливих верств населення в громадах на півдні Одеської області» реалізується громадською організацією «Регіональний аналітичний центр» за підтримки програмного офісу в Україні Форуму громадянської служби миру (#forumZFD).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора