Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

27 Жовтня, 2023 р., 14:57
Сьогодні ,27 жовтня 2023 року о 10:00 відбулось чергове засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради.
29 Вересня, 2023 р., 12:32
Сьогодні ,29 вересня 2023 року о 10:00 відбулось чергове засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради. На засіданні були розглянуті зміни до рішень Виконкому стосовно формування нових комісій та зміни у діючих комісіях, члени комітету підтримали ці проекти рішень одноголосно. Особлива увага була приділена питанням, пов'язаним з компетенцією Служби зі справ дітей Ренійської міської ради. Засідання було проведено в атмосфері злагодженості і воно завершилося словами подяки від Ігоря Плєхова за плідну працю на благо Ренійської громади. Це свідчить про конструктивний підхід та спільну роботу комітету на користь місцевої спільноти.
28 Вересня, 2023 р., 16:28
Сьогодні, 28 вересня, у сесійній залі Ренійської міської ради під головуванням міського голови Ігоря Плєхова відбулася чергова 49 сесія Ренійської міської ради VIIІ скликання, . Засідання сесії було продуктивним і насиченим різноманітними питаннями, що стосуються міського господарювання та благоустрою громади. Важливо відзначити вшанування хвилиною мовчання пам'яті воїнів, які пожертвували своїми життями в боротьбі за незалежність України. Це дуже важливий акт вшанування і пам'яті героїв. Розглянули питання, пов'язані з благоустроєм населених пунктів, а також землеустроєм і землекористуванням, на сесії обговорювались важливі аспекти міського розвитку та покращення якості життя громади. Наприкінці сесії депутати та присутні обговорили актуальні для життя громади питання. Ренійський міський голова подякував депутатам за активність та конструктивну роботу.  
17 Вересня, 2023 р., 10:54
Щиро вітаю усіх рятувальників  з  професійним святом — Днем рятівника!  
30 Серпня, 2023 р., 12:51
Сьогодні ,30 серпня 2023 року о 10:00 відбулось чергове засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради.
30 Серпня, 2023 р., 12:49
Сьогодні, 30 серпня, у сесійній залі Ренійської міської ради під головуванням міського голови Ігоря Плєхова  відбулася чергова 48 сесія Ренійської міської ради VIIІ скликання, під час якої депутати прийняли важливі рішення із питань, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях міської ради й стосувалися багатьох сфер міського господарювання та благоустрою громади.
29 Серпня, 2023 р., 14:27
ГЕРОЇ ЖИВІ, ПОКИ ЖИВА ПАМ’ЯТЬ ПРО НИХ Сьогодні, 29 серпня, – День пам’яті загиблих захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності. Цей День пам’яті держава започаткувала в 2019 році. Саме з цією датою пов’язаний один із найтрагічніших епізодів російсько-української війни до повномасштабного вторгнення – вихід українських воїнів з оточення під Іловайськом у 2014 році. Тоді російське керівництво – традиційно для себе – порушило домовленості: українських військових розстріляли, коли вони колонами проходили тим, що мало бути «зеленим коридором». Їхній шлях пролягав через соняшникові поля. Тому традиційним символом пам’ятного дня 29 серпня став соняшник. Сьогодні десятки тисяч наших синів, братів, чоловіків, коханих знаходяться на передовій, захищаючи неньку Україну! Багато синів нашої громади також виконують свій обов’язок перед Батьківщиною. Вони з гідністю несуть бойову службу в лавах Збройних Сил України. Але війна, що прийшла на українську землю, увірвалася до наших осель та відібрала десятки тисяч молодих життів! Серед загиблих воїнів є й наші земляки: Юрій Поліщук, Ілля Пережогін, Степан Чобану, Станіслав Топала, Олександр Пламадяла, Богдан Баржицький, Гіоргі Гріголіа, Анатолій Сємєнєнко, Віталій Кузочкін, Євген Бугайов, Артем Варсан, Сергій Раджабов, Михайло Марчишин, Валентин Ляпчу, Роман Гаврилюк. 29 серпня 2023 року на місцевому кладовищі біля Алеї Слави проведено панахиду за загиблими захисниками в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Відбулось урочисте покладання квітів до місць поховання загиблих захисників – наших земляків. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх героїв, які загинули під час російсько-української війни. У вшануванні загиблих героїв взяли участь Ренійський міський голова Ігор Плєхов, представники органів виконавчої влади, організацій, підприємств та установ, військовослужбовці Збройних Сил України, відділу прикордонної служби «Рені» та родичі загиблих воїнів-земляків. Пам'ять про подвиг Героїв, які віддали своє життя за майбутнє нашої країни, назавжди залишаться в наших серцях. Це нагадування про високу ціну нашої свободи і про цінності, за які ми воюємо і сьогодні в умовах повномасштабної збройної російської агресії. Пам’ять про всіх загиблих згуртує нас, живих. Дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної Української держави на власній українській землі. Героям слава! Пам’ятаймо …
24 Серпня, 2023 р., 09:54
Сьогодні Незалежній Україні 32. Молода. Гарна. З великими досягненнями. З болючим досвідом. Мати, яка народила стільки прекрасних синів і доньок - визначних вчених, професійних лікарів, відомих спортсменів, талановитих артистів, великих воїнів. Мати, яка втратила стільки неймовірних дітей. Мати Героїв. Зранена. Скривавлена. Заплакана. Нескорена. Горда. Незалежна. Свята. Неподільна. Суверенна. Соборна. Наша. Одна-єдина. Рідна. Зі святом, люба ненька Україна. Ми тебе нікому не віддамо. Ми, українці, вистраждали свою Незалежність, і ділитися нею ні з ким не будемо. За нами - покоління предків, які боролись і мріяли про волю нашої держави, перед нами – діти, для яких треба зберегти країну. З Днем Незалежності, Ренійська громада. Україна Переможе і буде Мир!
23 Серпня, 2023 р., 17:28
Відбулось урочисте підняття прапора на площі Свободи! Золотий як жито і як небо синій. Наш. Унікальний. Ні в кого не запозичений. Пройшов довгий шлях перед тим, як стати державним символом України у 1992 році. А зараз став символом нескореності для усього світу. Державний Прапор України. Найгарніший. Найдорожчий. Найрідніший. Дякуємо українським воїнам за те, що саме він майорить над нашим містом. Зі святом Державного Прапора! Переможемо!
21 Серпня, 2023 р., 10:33
Тривають відновлювальні роботи у постраждалих внаслідок підриву дамби Каховської ГЕС громадах Херсонщини За проєктом «Пліч-о-пліч» Одеська обласна державна адміністрація продовжує відновлення постраждалих внаслідок підриву дамби Каховської ГЕС об’єктів у 3 населених пунктах на Херсонщині – Киселівці та Благодатному Чорнобаївської територіальної громади та Новодмитрівці Великоолександрівської територіальної громади. На цьому тижні нашими будівельниками у селі Киселівка завершені будівельні роботи (заміна покрівлі) по 3-х житлових будинках на суму 630 тис.грн, по 2-х будинках продовжуються роботи (монтаж нової покрівлі, ремонт несучих конструкцій будівлі), в селі Благодатне завершені будівельні роботи (заміна покрівлі) по 1-му житловому будинку на суму 270 тис.грн та тривають роботи по іншому, в селі Новодмитрівка тривають роботи з монтажу покрівлі та ремонту фасаду по 2-х житлових будинках на суму 1,594 млн.грн. Будуємо, допомагаємо, разом перемагаємо! Про історії людей звідти, масштаби руйнувань та темпи відновлення дивіться у сюжеті Суспільне Одеса https://www.youtube.com/watch?v=Ia_wyWtBWak #плічопліч #разомвідбудуємо #WeBuildUkraine

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора