Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

28 Грудня, 2023 р., 15:55
27 грудня 2023 року о 15:00 відбулось чергове засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради. На засіданні було схваленопроєкти рішень "Про затвердження протоколу засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області від 25.12.2023 № 5" , "Про встановлення тарифів на збирання та перевезення побутових відходів на території міста Рені" та інші . Особлива увага була приділена питанням, пов'язаним з компетенцією Служби зі справ дітей Ренійської міської ради. Засідання було проведено в атмосфері злагодженості і воно завершилося словами подяки від Ігоря Плєхова за плідну працю на благо Ренійської громади. Це свідчить про конструктивний підхід та спільну роботу комітету на користь місцевої спільноти.
28 Грудня, 2023 р., 10:30
Український народ сьогодні протистоїть зовнішньому агресору, завдяки ЗСУ виборює право на своє існування. Російські військові безжально нищать наші міста, вбивають мирних мешканців. Мільйони українців стали біженцями, втратили дім, роботу, рідних і близьких. Російська армія не збирається зупинятися. Збройні Сили України мужньо та сміливо захищають нашу країну. Сотні тисяч кращих синів і доньок України вже у лавах ЗСУ. Вони зробили свій вибір – боротися з ворогом до перемоги, бо це єдиний шанс на життя і свободу для всіх українців. Захисти близьких, збережи країну для дітей і внуків – приєднуйся до ЗСУ! Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: Одеський ОТЦК та СП (048) 52-82-60; (093) 601-33-85 Або на сайті: https://zsu.team/#contacts
07 Грудня, 2023 р., 16:36
           Шановні споживачі послуг КП «Водоканал» Ренійської міської ради!
06 Грудня, 2023 р., 12:52
Інформація щодо процедур закупівель
30 Листопада, 2023 р., 17:43
Сьогодні ,30 листопада 2023 року о 10:00 відбулось чергове засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради.
21 Листопада, 2023 р., 16:33
Сьогодні, 21 листопада 2023 року о 10:00 відбулось позачергове засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради.
15 Листопада, 2023 р., 14:37
Робоча зустріч з керівництвом Ренійської територіальної громади.
15 Листопада, 2023 р., 10:53
14 листопада 2023 року о 10:00 відбулось позачергове засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради. На засіданні був розглянут великий блок питань стосовно компетенції Служби зі справ дітей Ренійської міської ради, члени комітету підтримали ці проекти рішень одноголосно. Особлива увага була приділена затвердженням рішень комісії з розгляду щодо надання компенсації за пошкодженні обʼєкти нерухомого майна, що розташовані на території Ренійської міської територіальної громади. Засідання було проведено в атмосфері злагодженості. Це свідчить про конструктивний підхід та спільну роботу комітету на користь місцевої спільноти.
13 Листопада, 2023 р., 17:45
Ще один подарунок в рамках проєкту «Екстрена освіта та психосоціальна підтримка постраждалого від конфлікту населення в Україні та Молдові, особливо дівчат, хлопців, підлітків та жінок», який реалізується ГО “Регіональний аналітичний центр” у співпраці з Ренійською міською радою та Міжнародною місією #WeWorld, за фінансової підтримки Іспанської Співпраці через Іспанське Агентство (AECID) та #EDUCO, отримав опорний заклад Ренійський ліцей №1 Ренійської міської ради. Цього разу – сучасний інтерактивний комплект, до якого входить дошка, проєктор та програмне забезпечення. Інтерактивний комплект максимально реалізує потенціал інформаційних технологій у навчальному процесі. Він охоплює такі елементи, як: підготовка навчального матеріалу; проведення уроків; інтерактивне тестування, опитування та дискусії; моніторинг знань учнів. Під час уроків можуть бути використані як електронні підручники та цифрові освітні ресурси, так і авторські уроки, підготовлені вчителем. Всі авторські уроки, які проводяться з використанням інтерактивної дошки, записуються і можуть бути використані в подальшому для самостійної підготовки учнів, для обміну досвідом і загальної підготовки навчального матеріалу викладачами. Інтерактивні комплекси створюють своєрідну атмосферу на уроках та підвищують ефективність навчання учнів у школі.
10 Листопада, 2023 р., 11:13
Щорічно 9 листопада відзначається ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА З нагоди свята в приміщенні Одеського академічного театру ляльок Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер та Голова Одеської обласної ради Григорій Діденко вручили представникам культури почесні грамоти до Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва і подякували за сумлінну та по-справжньому творчу працю. Серед нагороджених є представники з Ренійської міської територіальної громади – начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Ренійської міської ради Антоніна АСАРЖИ, колектив комунальної установи «Обласний центр національних культур в м. Рені» на чолі з директором Мариною МУНТЯН, головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Ренійської міської ради Ірина ТИМОШЕВСЬКА. Вітаємо представниць нашої громади з отриманням почесних нагород. Нехай культура гуртує наше суспільство для утвердження заможної і духовно багатої мирної України, а цей день відгукнеться у наших душах гордістю за рідне слово, рідну пісню, рідну культуру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора