Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

07 Квітня, 2022 р., 11:31
Пам’ятка щодо профілактики інфекційних хвороб, які мають водний шлях передачі
07 Квітня, 2022 р., 09:26
ЦПД ПРИ РНБО УКРАЇНИ ВЧЕРГОВЕ ЗАКЛИКАЄ УБЕЗПЕЧИТИ СВОЇ ГАДЖЕТИ Українці почали отримувати повідомлення для відновлення акаунтів, що надходять з телефонів, викрадених військовими рф, в намаганні відновити доступ до награбованих “трофеїв”.
06 Квітня, 2022 р., 15:38
Державна податкова служба України повідомляє, що  платники податків мають право подавати заяви про застосування спрощеної системи оподаткування після 1 квітня 2022 року. Це передбачено нормами Закону України від 24.03.2022 № 2142 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства на період дії воєнного стану».
05 Квітня, 2022 р., 16:33
Забороняється розповсюдження інформації, розголошення якої може призвести до обізнаності противника про дії Збройних Сил України, інших складових сил оборони, негативно вплинути на хід виконання завдань за призначенням під час дії правового режиму воєнного стану, а саме:
04 Квітня, 2022 р., 10:07
Зараз активно йде реєстрація та видача довідок внутрішньо переміщених осіб. Держава почала виплачувати компенсації: кожному переселенцю в Україні мінімальну грошову щомісячну допомогу в сумі 2 тисячі гривень, також 3 тисячі гривень будуть виплачені на кожну дитину, яка через війну вимушено переїхала в більш безпечні регіони. Для отримання допомоги та консультації, переселенці попередньо стають на облік в ЦНАП Ренійської міської Ради, звертаються до старостів сіл або до сектору соціального захисту населення Ренійської міської Ради та вказують свої потреби.
04 Квітня, 2022 р., 10:02
Щодня до Ренійської громади приїжджають нові переселенці, зокрема це жінки з дітьми, то ж зростає потреба у продуктах харчування, засобах гігієни та підгузках. Завдяки особистої участі Ренійського міського голови Ігоря Плєхова, налагодженій співпраці керівництва нашої громади та старост сіл з містами-побратимами, румунськими громадами та волонтерськими організаціями, які передають нам медикаменти та гуманітарну допомогу– наша громада забезпечує своєчасне формування та розподіл допомоги серед тих, хто її вкрай потребує. 1 квітня 178 дорослих і 103 дитині ВПО згідно наданих списків в черговий раз отримали все необхідне – від продуктів харчування, одягу, взуття – до засобів гігієни та підгузок.
31 Березня, 2022 р., 17:02
29 березня між РЕНІЙСЬКОЮ ТЕРИТОРІАЛЬНОЮ ГРОМАДОЮ та АСОЦІАЦІЄЮ СИЛА ЖИТТЯ (село Ракитова, Румунія) було підписано протокол щодо побратимства та співпраці. З візитом до міста Рені для підписання протоколу прибув керівник Попа Емануель Флорінкон. В рамках цього протоколу сторони домовились сприяти встановленню між ними братських відносин для розвитку економічної та культурної співпраці між громадами. Сторони висловили сподівання, що ця співпраця буде плідною та принесе користь громадам обох країн. «Місто Рені активно розширює та активізую вже напрацьовані зв’язки, ми всі зараз об’єднались і працюємо заради перемоги і миру» - зазначив на зустрічі Ігор Плєхов.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора