Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

25 Січня, 2022 р., 14:23
Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.  Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді ЗА ПОСИЛАННЯМ.
25 Січня, 2022 р., 14:08
Постійний моніторинговий контроль захворювань серед учнів шкіл ренійської громади показав різке зростання. На ранок 25 січня  показники є такими:
24 Січня, 2022 р., 11:33
22 січня в Україні відзначають одне з найважливіших державних свят, роль якого в історії країни важко переоцінити, – День Соборності України.
21 Січня, 2022 р., 15:58
В приміщенні Ренійського ЦОП відбулась зустріч податківців з підприємцями з питань застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку 2-4 груп.
21 Січня, 2022 р., 15:56
Ренійська міська територіальна громада запрошує громадян, фермерів та сільськогосподарські підприємства взяти участь у земельних торгах у формі аукціону з продажу права оренди на 10 років на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області.
21 Січня, 2022 р., 15:54
Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу, що  Законом України від 03.06.2021 №1525-IX «Про внесення змін до Податкового Кодексу України щодо скасування оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами, та удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам» (далі – Закон №1525-IX) доповнено Податковий кодекс України нормами, згідно з якими з 01.01.2022 скасовується положення щодо оподаткування доходів, отриманих нерезидентами  у вигляді зарплати на виробництво  та /або розповсюдження реклами, та нормами щодо удосконалення порядку оподаткування ПДВ операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам, у тому числі фізичних-особам підприємцям, зокрема: з  01.01.2022  виключається норма Кодексу, згідно з якою резиденти при виплаті нерезидентам доходу за виробництво та/або розповсюдження реклами повинні сплачувати податок за ставкою 20 відсотків суми таких виплат за власний рахунок; визначено чіткий перелік електронних послуг; визначено  спрощену процедуру реєстрації платника ПДВ для постачальників-нерезидентів, що  здійснюється віддалено за заявою в електронній формі, яка подається через спеціальне портальне рішення для користувачів нерезидентів (VAT – office нерезидента – постачальника електронних послуг); встановлено правила визначення місця постачання електронних послуг (B2C); визначено правила податкового обліку з ПДВ для нерезидентів, які постачають фізичним особам електронні послуги, місце постачання яких розташовано на митній території України (подання звітності, нарахування та сплату податку тощо); звільнено особу – нерезидента від обов’язку складати та реєструвати податкові накладні у Єдиному реєстрі податкових накладних; встановлено поквартальне подання особами – нерезидентами до ДПС податкової декларації з ПДВ за спрощеною формою; передбачено сплату податкового зобов’язання особою-нерезидентом в іноземній валюті  (євро бо долар США).  
21 Січня, 2022 р., 14:43
День Соборності — свято України, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Це був один з найпрекрасніших моментів нашої історії. Високий принцип соборності своїх земель – найблагородніший у світі ідеал, до якого прагне кожна нація. 20 січня 2022року в м. Рені  відбулась урочиста церемонія покладання квітів до пам'ятника Т.Г. Шевченку з нагоди Дня Соборності України

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора