Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Добровільні формування цивільного захисту у Ренійській міській територіальній громаді

Дата: 26.04.2022 11:04
Кількість переглядів: 340

ІНФОРМАЦІЯ

щодо утворення та функціонування добровільних формувань цивільного захисту у Ренійській міській територіальній громаді Ізмаїльського району Одеської області

        

 Добровільні формування цивільного захисту (далі – ДФЦЗ) утворюються під час загрози або виникнення надзвичайних ситуацій для проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків таких ситуацій.

Права ДФЦЗ та громадян, які виконують завдання у їх складі, а також обов’язки таких громадян визначаються відповідно до Кодексу цивільного захисту України.

До складу ДФЦЗ включаються громадяни, які за станом здоров’я придатні до військової служби та не досягли граничного віку перебування військовозобов’язаних у запасі другого розряду.

Реєстрація бажаючих долучитися до діяльності ДФЦЗ може здійснюватися на офіційному веб-порталі «Добровільна та місцева пожежна охорона» (dmpo.dsns.gov.ua) в розділі «Я прагну стати добровольцем» шляхом заповнення відповідної анкети, або безпосередньо в місцевих державних адміністраціях, органах місцевого самоврядування.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора