Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

27 Червня, 2022 р., 10:51
Нагадуємо мешканцям та гостям нашої громади, що відповідно до розпорядження голови Одеської обласної військової адміністрації від 14.06.2022 року № № 334/А-2022 підрозділи  Національної поліції в Одеській області та комендатури Одеської області будуть проводити превентивні заходи (бесіди, попередження та ін.) та здійснювати контроль за дотриманням вимог заборони відвідування населенням пляжних зон у межах прибережної смуги Чорного моря враховуючи заборони щодо спільного наказу Одеської обласної військової адміністрації  від 21 травня 2022 року № 9, з метою забезпечення громадської безпеки і порядку, збереження життів цивільних осіб, забороняється перебування осіб, окрім тих, що виконують військові/спеціальні завдання, на пляжних зонах у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області на час дії воєнного стану до його скасування/припинення, або до видачі окремого наказу, враховуючи те, яка з цих подій настане раніше.
27 Червня, 2022 р., 09:55
У повному обсязі випуск газети можна переглянути за посиланням
22 Червня, 2022 р., 16:53
Жнива – напружена для хліборобів пора та пожежонебезпечний період для рятувальників. Загрозливу обстановку для нового врожаю створюють спекотна погода, сухі хліба, несправний стан деяких хлібозбиральних агрегатів, а також людська недбалість та безвідповідальність. 
21 Червня, 2022 р., 13:39
З метою забеспечення підтримки ветеранів та членів семей Український ветеранський фонд запустив проєкт з мікрофінансування бізнесу. Ветерани та члени сімей ветеранів, які є внутрішньо переміщеними особами (ВПО) і мають підтвердження цього статусу, зможуть отримати грошове відшкодування на купівлю товарів, необхідних для ведення власної справи.
21 Червня, 2022 р., 13:36
З метою підтримки постраждалих від російської агресії в країні запустили проєкт "Поряд" https://poryad.in.ua/
14 Червня, 2022 р., 13:16
На засіданні виконкому внесені зміни до бюджету Ренійської міської територіальної громади на 2022 рік – згідно «Програми фінансової підтримки комунальним підприємствам Ренійської міської територіальної громади» надано фінансову підтримку комунальним підприємствам КП «Вікторія», КП «Гарант», КП «Ізвур-Карагач», КП «Комунальник». Розглянуті питання призначення піклувальників над неповнолітніми дітьми а також інші питання.
13 Червня, 2022 р., 12:06
Правила поводження з вибухонебезпечними предметами
07 Червня, 2022 р., 15:00
В умовах воєнного стану пацієнти можуть отримати 47 препаратів інсуліну в аптеці безоплатно за електронним або паперовим рецептом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора