Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня прикордонника України

Дата: 30.04.2022 09:43
Кількість переглядів: 487

30 квітня в Україні відзначається професійне свято - День прикордонника України. Це професійне свято було встановлене  Указом Президента України №111 від 27 квітня 2018 року "Про День прикордонника України"  з метою вшанування мужності та героїзму захисників державного кордону України та з урахуванням ролі Державної прикордонної служби України у боротьбі за незалежність України.

            Захист території держави покладений на Державну прикордонну службу. Прикордонник - один з перших, хто стоїть на шляху до збереження спокою, благополуччя та цілісності нашої держави. Подвигам і самовідданості охоронців кордону присвячено сотні  мистецьких творів. А хто з юнаків не мріяв стати прикордонником? Про героїзм і кмітливість прикордонників  у народі ходять справжні легенди. У цих легендах є  вагома частка правди, яка просто взята з життя, буднів прикордонників, історії цієї непростої ратної служби в ім’я спокою батьківщини.

             Бессарабія поправу пишається своїми прикордонниками. Керівництво громади, мешканці нашого краю знають, що їх спокій надійно оберігають. Дякуємо прикордонникам за їх ратну службу від усіх мешканців Одещини. Ми вдячні Вам за те, що Ви в нас є, що Ви надійно стоїте на захисті кордонів нашої держави та бороните її від ворогів.

             Дорогі наші прикордонники, наші охоронці миру та спокою!
Вітаючи Вас з Вашим професійним святом бажаємо Вам, Вашим рідним та близьким здоров’я та мирного неба, спокою та благополуччя. Нехай кордон завжди буде на замку, а лихі люди та вороги, що трапляється на Вашому життєвому шляху та на кордоні зникають, як роса на сонці.       

Будьте здорові, будьте щасливі. Бережіть своїх рідних, себе та Україну.

      Слава прикордонникам! Слава Україні! Героям Слава!

З повагою, Ренійський міський голова
Ізмаїльського району Одеської області   Ігор ПЛЄХОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора