Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

11 Січня, 2022 р., 17:31
На селекторній нараді в Одеській облдержадміністрації, яку з головами районних державних адміністрацій, районних рад і територіальних громад, в режимі онлайн, провів голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький, розглянули питання поточного стану захисту державного кордону у межах Одеської області.
11 Січня, 2022 р., 10:20
Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року відбудеться з 23 травня до 17 червня. Відповідні дати затверджено наказом Міністерства освіти і науки України № 1166 від 2 листопада 2021 року.
10 Січня, 2022 р., 14:50
В рамках робочої поїздки до Южного голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький оглянув  реконструйований стадіон школи №1, відновлення якого  здійснено в рамках програми Президента «Велике будівництво». Ремонтні роботи на спортивному майданчику, у 2020 році, були проведені вперше з 1979 року, коли була побудована школа. Реконструкція включила в себе облаштування футбольного поля з покриттям зі штучної трави, універсальних ігрових майданчиків з поліуретановим покриттям, бігових доріжок, силового майданчика з вуличними тренажерами, столів для гри у настільний теніс, смуги перешкод для занять з допризовної підготовки юнаків. Окрім того, облаштовано трибуну з навісом для глядачів на 300 місць, встановлено нову огорожу спортивного майданчика та оновлено освітлення. І завдяки реконструкції дві школи, розташовані поряд зі стадіоном, мають можливість одночасно проводити спортивні змагання.
10 Січня, 2022 р., 10:18
Традиції — це правила поведінки та звичаї, які передаються з покоління в покоління. В Україні до сімейних традицій завжди ставилися з великою повагою. У кожній родині є свої сімейні традиції. Вони відіграють дуже важливу роль у житті людей. Вони вчать дітей поважати старших, зберігати історію своєї родини. Однією з таких традицій є святкування Різдва всією родиною. Завдяки цієї традиції батьки та діти проводять більше часу разом. А це значить, що сім’я стає більш дружною і міцною. Дошкільні навчальні заклади Ренійської Громади напередодні Різдва провели традиційні святкування з елементами національних обрядів. Діти по-справжньому відчули Свято Різдва, коли трапляються дива та казки.
06 Січня, 2022 р., 12:23
Сплата збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування здійснюється декларантом протягом 30 календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.
06 Січня, 2022 р., 11:31
Тисячі школярів з тимчасово окупованих територій прагнуть вступити в український вищий навчальний заклад.  На цьому шляху вони зустрічають безліч труднощів. Адже навіть вивчення української мови для них недоступне. А шлях до вступного іспиту сповнений викликів.  Однак вони долають всі труднощі заради кращого майбутнього. Заради життя серед своїх.   Дедалі більше молоді обирає навчатися тут. Це складний, але свідомий вибір, вартий нашої підтримки. Детальна інформація стосовно вступу молоді з тимчасово окупованих територій до українських вишів - на порталі Міністерства освіти і науки України за ПОСИЛАННЯМ.
04 Січня, 2022 р., 17:11
Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора