Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

20 Травня, 2024 р., 11:05
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Рeнійськa міська територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
20 Травня, 2024 р., 11:04
 З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Рeнійськa міська територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
20 Травня, 2024 р., 10:44
Доступність публічних послуг     1. Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення (для суб'єктів звернення) 2. Анкета оцінювання доступності публічних послуг (для посадових осіб суб'єкта надання)  
10 Травня, 2024 р., 14:43
 Опитування «Ренійська громада: безбар’єрний простір»
08 Травня, 2024 р., 11:17
Щодо агрохімічної паспортизації с-г земель Одеська філія ДУ ''Держґрунтохорона" в межах повноважень виконує ро­ боти із державного планового моніторингу навколишнього середовища, зокрема - ґрунтів на землях сільгосптоваровиробників (агрохімічна паспортизація, агро­ хімічне обстеження). Агрохімічна паспортизація в Одеській області проводиться згідно до діючого законодавства, розпорядження Одеської ОДА, та затвердже­ ного плану. Відповідно до нового адміністративного устрою, в Ізмаїльському районі обстеженню підлягають господарства колишнього Ренійського району, зараз - Ренійська ОТГ. Результати агрохімпаспортизації дозволяють оцінити стан, родючість та забрудненість ґрунтів (ґрунти є національним надбанням, державною власністю, та перебувають під особливою охороною держави). При цьому визначаються 25 показників родючості, якості та забрудненості ґрунту, які дозволяють ефективно використовувати добрива, раціонально розміщувати с-г культури, надавати су­ провідні документи щодо безпеки продукції для експорту.Щодо агрохімічної паспортизації с-г земель Одеська філія ДУ ''Держґрунтохорона" в межах повноважень виконує ро­ боти із державного планового моніторингу навколишнього середовища, зокрема - ґрунтів на землях сільгосптоваровиробників (агрохімічна паспортизація, агро­ хімічне обстеження). Агрохімічна паспортизація в Одеській області проводиться згідно до діючого законодавства, розпорядження Одеської ОДА, та затвердже­ ного плану. Відповідно до нового адміністративного устрою, в Ізмаїльському районі обстеженню підлягають господарства колишнього Ренійського району, зараз - Ренійська ОТГ. Результати агрохімпаспортизації дозволяють оцінити стан, родючість та забрудненість ґрунтів (ґрунти є національним надбанням, державною власністю, та перебувають під особливою охороною держави). При цьому визначаються 25 показників родючості, якості та забрудненості ґрунту, які дозволяють ефективно використовувати добрива, раціонально розміщувати с-г культури, надавати су­ провідні документи щодо безпеки продукції для експорту.
01 Травня, 2024 р., 10:35
30 січня 2024 року набрали чинності зміни до Правил любительського і спортивного рибальства, внесені наказом Мінагрополітики від 24.11.2023 № 2034
30 Квітня, 2024 р., 12:11
Що таке “Єдина ветеранська лінія”? Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранської спільноти, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць. Її запущено командою Мінветеранів спільно з Червоним Хрестом України у тестовому режимі.
25 Квітня, 2024 р., 15:15
Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями
24 Квітня, 2024 р., 10:09
Підтримку Національного конкурсу «Благодійна Україна», який цього року оголошено вже 17-й рік поспіль та співпрацю у рамках інформаційної підтримки цього заходу. Інформуємо, що Асоціація благодійників України є засновником Національного конкурсу «Благодійна Україна» (до 2012 року – конкурс «Благодійник року») – це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних та волонтерських ініціатив в українському суспільному просторі. Конкурс є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих доброчинців: благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра». В благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром». До Наглядової ради конкурсу входять громадські діячі, депутати Верховної ради України, представники культури, освіти, бізнесу, волонтери та ЗМІ. Головою Наглядової ради Конкурсу є Анжеліка Рудницька (співачка, мисткиня, волонтерка і громадська діячка). Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Приятелі дітей»
22 Квітня, 2024 р., 15:16
ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора