Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

17 Липня, 2023 р., 11:50
Ізмаїльське районне управління Держпродспоживслужби в Одеській області доводить до відома суб’єктів господарювання, які здійснюватимуть зберігання врожаю 2023 року в складських приміщеннях, про необхідність здійснення державної реєстрації потужностей (складських приміщень), які використовуються на будь якій стадії виробництва та/або обігу кормів та не потребують отримання експлуатаційного дозволу, визначеного Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
17 Липня, 2023 р., 09:44
Почати підготовку необхідно за декілька місяців до від’їзду; Дізнатися, які правила ввозу тварин діють в країні, до якої ви збираєтесь їхати. Ознайомитися з цим можна на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Вимоги до некомерційного переміщення»; Зробити ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНИЙ ПАСПОРТ НА ТВАРИНУ єдиного європейського зразка, затверджений наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 01.08.2014 № 288 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1202-14#Text з наявністю усіх планових щеплень, інформацією про чіпування, фотографією тварини у віці 12 місяців та інформацією про обробку проти паразитів; У ветеринарній клініці зробити чіпування та щеплення проти сказу. Важливо, щоб ідентифікація тварин була зроблена раніше, ніж вакцинація проти сказу; Щонайменше через 30 днів після щеплення здати кров для дослідження на титр антирабічних антитіл. Це треба зробити завчасно - за 3 місяці до поїздки за кордон; Здійснити протипаразитарні обробки і отримати ветеринарне свідоцтво Ф-1 у державній лікарні ветеринарної медицини, яке діє протягом 72 годин. Далі її потрібно обміняти на міжнародний ветеринарний сертифікат на тварину та декларацію на не комерційне переміщення тварини, які видаються прикордонним державним інспектором ветеринарної медицини на  кордоні,  тобто перед виїздом треба обов'язково дізнатися чи є на тому пункті пропуску, через який ви збираєтесь їхати, ветеринарний лікар. Ознайомитися з правилами перевезення тварини у літаку (якщо плануєте ним скористатись), перевірити відповідність спеціальної переноски для тварини. Важливо дізнатись саме тієї авіакомпанії, якою збираєтесь летіти. Що робити людям, які мають ветеринарні паспорти видані приватними клініками?
14 Липня, 2023 р., 16:36
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2023 року № 248 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах» ухвалено рішення про реалізацію експериментального проекту, щодо надання окремих соціальних послуг найбільш вразливим категоріям громадян. Спеціалізований Трускавецький санаторій «Батьківщина» та спеціалізований Миргородський санаторій «Слава» визначено учасниками експериментального проекту з надання соціальних послуг. Під час реалізації експериментального проєкту передбачено безкоштовне надання наступних соціальних послуг:
14 Липня, 2023 р., 15:46
До відома депутатів Ренійської міської ради та жителів Ренійської міської територіальної громади!
12 Липня, 2023 р., 11:17
Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.
10 Липня, 2023 р., 16:16
Враховуючи стратегічне значення автомобільних доріг для забезпечення належної роботи економіки країни в умовах правового режиму воєнного стану, беручи до уваги велике скупчення великовагових транспортних засобів та їх рух у напрямку портів Одеської області, у тому числі у рамках реалізації «Зернової Ініціативи» та «Дунайського портового кластеру», з метою забезпечення збереження автомобільних доріг загального користування в Одеській області, зокрема, при температурі повітря вищій, ніж +28°С, спільним наказом Командувача оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса» та голови Одеської обласної державної (військової) адміністрації від 05 липня 2023 року №9 «Про деякі питання безпеки дорожнього руху та збереження автомобільних доріг в умовах правового режиму воєнного стану» (копія додається) прийнято рішення про встановлення особливого режиму в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування, а також руху транспортних засобів на автомобільних дорогах М-15 /Одеса-Рені/, М-05 /Київ-Одеса/, М-14 /Одеса-Мелітополь/ (далі - автомобільні дороги) у межах Одеської області у період з 10:00 години до 18:00 години (далі - особливий режим). Зокрема, на зазначених автомобільних дорогах з 10 липня 2023 року забороняється пересування, в’їзд/виїзд, великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн, за винятками, встановленими пунктом 3 цього наказу. Обмеження не застосовуються до транспортних засобів спеціалізованого призначення, транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці; вантажів, пов’язаних із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій; військових вантажів, товарів подвійного призначення та/або майна, що використовується для потреб оборони; гуманітарної допомоги; людей. Дозволяється також пересування, в’їзд/виїзд транспортних засобів, що здійснюють міжнародні перевезення вантажів, за умови, що водій вантажного автомобіля (користувач електронної системи) має заброньоване місце в черзі очікування для перетину державного кордону України для автомобільного сполучення засобами електронної системи («єЧерга») за два дні до черги очікування на найближчий час.
10 Липня, 2023 р., 14:20
11 липня 2023 року до м. Рені прибудуть співробітники благодійної організації « Благодійний фонд «Право на захист» з метою реєстрації громадян Ренійської міської територіальної  громади на отримання грошової допомоги у розмірі 6600, 00 грн на особу за програмою УВКБ ООН.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора