Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

05 Квітня, 2023 р., 09:44
30-31 березня 2023 року у місті Ізмаїл проведено 17-й Відкритий фестиваль-конкурс учнів мистецьких закладів "ЮНІ ТАЛАНТИ БЕССАРАБІЇ".
03 Квітня, 2023 р., 14:35
Ренійська міська територіальна громада запрошує громадян, фермерів та сільськогосподарські підприємства взяти участь у земельних торгах у формі аукціону з продажу права оренди на 10 років на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області.
22 Березня, 2023 р., 16:44
РІЧНИЦЯ ВИЗВОЛЕННЯ ПІВНОЧІ КРАЇНИ: #МістаГероїв   Звільнення північних регіонів України від окупанта навесні 2022 року дійсно стало важливою подією для народу України та всього світу. Це стало свідченням,  що українська армія та народ здатні боротися за свою незалежність та територіальну цілісність. Це також показало, що Росія не є такою сильною, як її можуть сприймати, і що її дії загрожують не тільки Україні, але й міжнародній стабільності та безпеці. Проте, важливо зазначити, що це було можливо завдяки наполегливості та мужності тисяч військових та добровольців, які боролися проти окупантів, та завдяки підтримці всіх українців, які виражали свою підтримку та відданість державі. Звільнення цих територій - це тільки початок, і Україна  продовжує працювати над тим, щоб повернути відчуття безпеки та стабільності своїм громадянам та забезпечити належний розвиток країни.
22 Березня, 2023 р., 09:57
22 БЕРЕЗНЯ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ                       
21 Березня, 2023 р., 15:40
ДО УВАГИ ЕКСПОРТООРІЄНТОВАНИХ ПІДПРИЄМСТВ ОДЕЩИНИ! Наш регіон від початку повномасштабної війни демонструє незламність і стійкість, якою всі щиро захоплюються. Зокрема, ваш бізнес, який примудряється у надзвичайно складних умовах знаходити сили і способи не тільки продовжувати працювати і допомагати фронту, але й розширювати ринки збуту і зав'язувати нові контакти. 29 березня у приміщенні Wall Street Conferent Hall (провулок Віце-Адмірала Жукова, 14) о 10:00 ви зможете дізнатися, як їм це вдається, з перших вуст, а також отримати докладну інформацію від Експортно-кредитного агентства (ЕКА) про доступні можливості та перспективи розвитку експортного фінансування під час одноіменного воркшопа. Ініціативу підтримують Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» спільно з Одеською обласною державною адміністрацією, Одеською обласною радою та Агенцією регіонального розвитку Одеської області. Ви побачите презентацію актуальних інструментів фінансової підтримки експортної діяльності бізнесу, які діють в умовах воєнного стану, від ЕКА, почуєте представників банків-партнерів ЕКА - Ощадбанку, Укрексімбанку, Укргазбанку, Приватбанку та Кредобанку, які у партнерстві з ПрАТ "Експортно-кредитне агентство" вже надають підприємцям пільгове кредитування на виконання експортних контрактів, а також дізнаєтеся про досвід ваших колег, які вже скористалися програмою підтримки експортерів. Після закінчення воркшопу його учасники можуть отримати індивідуальні консультації щодо продуктів передекспортної фінансової підтримки. Реєстрація за посиланням https://forms.gle/d49DwYWRTpfPywmJ7 до 14:00 год. 27 березня 2023 року Програма заходу надійде на електронну адресу, вказану під час реєстрації.
20 Березня, 2023 р., 17:39
До уваги мешканців Ренійської громади! Вівторок та п’ятницю Ренійська територіальна громада надає гуманітарну допомогу інвалідам усіх категорій. Якщо Ви або Ваші знайомі, сусіди, родичі належите до цієї категорії, допомогу можна отримати за адресою: вул. Госпітальна, буд.3 (перехрестя Соборна та Госпітальна, біля магазину «Вертута») об 11:00-14:00.  Видача відбувається по пред'явленні оригіналу документів, що підтверджують особу, Ідентифікаційний податковий номер, посвідчення інваліда. Також ми просимо Вас мати при собі  сумку або пакет, орієнтовний обсяг до 15 кг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора