Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Внутрішньо переміщену особу з Донецької області працевлаштували у місті Рені Ізмаїльського району Одеської області.

Дата: 17.05.2024 11:58
Кількість переглядів: 94

 

Внутрішньо переміщену особу з Донецької області працевлаштували у місті Рені Ізмаїльського району Одеської області.

Вже більше двох років триває повномасштабне вторгнення, яке змінило життя українців. Значна частина наших громадян через війну втратила свої домівки, роботу та була змушена переїхати на більш безпечні території. і вже на новому місці шукати житло та нову роботу. 

Лариса Лунгу - переселенка з Донецької області з під Бахмуту,  через війну переїхала до міста Рені. Почала шукати роботу, звернулась за допомогою до Ренійського відділу Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості.

Ій була запропонована вакансія молодшої медичної сестри у комунальному закладі «Ренійська центральна міська лікарня».  Після успішної співбесіди  з представником роботодавця та ознаомлення з основними фунціональними обов’язками вона приступила до роботи.

«Досвід роботи в цій галузі у мене невеликий, але доброзичливий колектив та лояльне керівництво втілюють впевненість, що я впораюсь з покладеними обов’язками і буду приносити користь та допомогу людям» - ділиться соївми враженнями пані Лариса. 

Бажаємо Ларисі Василівні всіляких успіхів у роботі.

️Якщо вам також потрібна робота або працівники, звертайтесь до Ренійського відділу Ізмаїльської філії за адресою:м.Рені, вул.Соборна, 78/А.

️У разі виникнення питань телефонуйте за номером: (093) 8695527, або пишіть у Телеграм-канал Вакансії Рені ️ https://t.me/renicz 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора