Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 березня – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДНИХ РЕСУРСІВ (МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОДИ) КЛЮЧОВОЮ ТЕМАТИКОЮ ЯКОГО ЦЬОГО РОКУ Є «ВОДА ДЛЯ МИРУ»

Дата: 21.03.2024 14:26
Кількість переглядів: 78

22 березня – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДНИХ РЕСУРСІВ (МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОДИ) КЛЮЧОВОЮ ТЕМАТИКОЮ ЯКОГО ЦЬОГО РОКУ Є «ВОДА ДЛЯ МИРУ»

Всесвітній день води покликаний привернути увагу громадськості до проблем охорони вод, раціонального використання водних ресурсів,  замислитися над значенням води в житті кожної людини на Землі.

Відзначення Дня води – привід згадати всім про дбайливе ставлення до води. Слід пам’ятати, що знищити завжди легко, а відродити не завжди можливо. Тож давайте  усвідомимо, що без зміни нашого особистого ставлення до навколишнього середовища,  жодні закони чи природоохоронні заходи не зможуть змінити ситуацію накраще.

Закликаю всіх долучитися до справи збереження водних ресурсів. Будемо свідомі, що вода – це основа життя. Хай наша праця сприяє тому, щоб ріки були чистими і повноводними.

З метою забезпечення безпечних умов життєдіяльності населення, привернення уваги суспільства до екологічного стану водних ресурсів в Україні і кліматичних змін у водній сфері та виховання екологічно свідомого мислення громадян; з урахуванням поточної безпечної ситуації, просимо Вас провести заходи щодо прибирання прибережних захисних смуг вздовж річок та навколо водойм від побутових відходів та сміття.

 

Хай наші ріки будуть чистими і прозорими!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора