Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ щодо плати за абонентське обслуговування

Дата: 04.03.2024 14:28
Кількість переглядів: 64

ПОВІДОМЛЕННЯ

щодо плати за абонентське обслуговування

 

 

На виконання вимог Закону України від 03.12.2020 року № 1060-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг», згідно з якими зі структури тарифу на централізоване водопостачання виключено усі витрати на збут, що мають увійти до складу плати за абонентське обслуговування для всіх індивідуальних споживачів.

Плата виконавцю послуги з централізованого водопостачання за індивідуальним договором  складається з:

  • плати за послугу, що розраховується виходячи з розміру затвердженого тарифу та обсягу спожитої води;
  • плати за абонентське обслуговування, платіж, який споживач сплачує виконавцю послуги за індивідуальним договором, для відшкодування витрат виконавця, пов’язаних з укладанням договору, здійснення обліку обсягу спожитих послуг, нарахування плати  за спожиті послуги, переоформлення особових рахунків, обробка отриманої інформації про показники лічильників, друк  та доставка квитанцій та інше.

30 січня 2024 року КП «Вікторія» Ренійської міської ради оприлюднило  на сайті Ренійської громади (https://reniyska-gromada.gov.ua/viktoriya-16-08-59-02-01-2024/) публічний договір приєднання з індивідуальним  споживачем про надання послуги з централізованого водопостачання на основі типового договору, враховуючі нарахування плати за абонентське обслуговування відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05.07.2019 № 690 ( в редакції постанови КМУ від 2 лютого 2022 № 85) «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення  і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення».

Абонентська плата нараховується щомісячно, у фіксованому розмірі, з розрахунку на один особовий рахунок, незалежно від кількості мешканців та від того користувалися послугою чи ні.

Плата за послугу з централізованого водопостачання та плата з абонентське обслуговування сплачується на один рахунок і підприємство самостійно розділятиме платіж згідно умов індивідуального договору.

При цьому звертаємо увагу, що витрати на проведення періодичної повірки, обслуговування та ремонту (у тому числі демонтаж, транспортування і монтаж) вузлів обліку, що забезпечують індивідуальний облік споживання не включаються до складу плати за абонентське обслуговування.

З 01 березня 2024 року розмір абонентської плати за місяць для абонентів, які користуються послугою КП «Вікторія» Ренійської міської ради з централізованого водопостачання на умовах індивідуальних договорів складає:

  • для населення 17,10 грн.;
  • для бюджетних установ 17,22 грн.

 

 

Директор КП «Вікторія»

Ренійської міської ради                                                    Ганна АЖДЄР

Розрахунок


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора