Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!!!

Дата: 01.11.2023 10:32
Кількість переглядів: 98

УВАГА ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!!!

 

    Ренійська державна податкова інспекція  Головного управління ДПС в Одеській області продовжує інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо застосування РРО/ПРРО.

   Податківці постійно  проводять зустрічі з платниками податків, надають кваліфіковані роз’яснення та консультації.

    В ході зустрічей особливу увагу  підприємців приділяється щодо поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»( зі змінами та доповненнями), набрання чинності Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

  За результатами інформаційної та консультаційної роботи значна кількість ФОП зареєстрували ПРРО.

  Звертаємо увагу підприємців, яки у своєї діяльності повинні застосовувати РРО та /або ПРРО,  ДПС України реалізовано можливість кожному суб’єкту господарювання завантажити безкоштовне програмне рішення – ПРРО, який дозволяє забезпечити проведення розрахункових операцій з дотриманням усіх вимог і правил, що визначають порядок проведення розрахунків та пристосоване для операційних систем Android, iOS, Windows, Web.

Це програмне рішення розміщено у відкритому доступі на відповідних цифрових платформах.

Вибір суб’єкта господарювання щодо застосування ним у своїй господарській діяльності безоплатного, комерційного чи власного ПРРО, або РРО, не обмежується.

Крім того , платникам пропонується приєднатись до користувачів нового мобільного застосунку «Моя податкова»,  який є простим і зручним інструментом для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора