Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИЙ РОЗДІЛ «ДОВІДНИКА БЕЗБАР’ЄРНОСТІ»

Дата: 21.08.2023 17:39
Кількість переглядів: 128

Новий розділ «Довідника безбар’єрності» (https://bf.in.ua) – про взаємодію з людьми, які мають бойовий досвід – створюється разом з людьми, які цей досвід пронесли крізь себе.

Упорядницею стала Ірина Лоюк, керівниця ГО Простір Можливостей.

Напередодні разом з партнерами та стейкхолдерами у сфері психосоціальної підтримки ветеранів обговорювали, які питання потрібно розкрити, аби розділ став у нагоді широкому колу читачів.

І самим захисникам та захисницям. І їхнім сім’ям. Роботодавцям. Представникам органів влади та місцевого самоврядування. Соціальним і медичним працівникам. Кожному, хто вдома, на вулиці, на роботі взаємодіє з людьми, які мають бойовий досвід.

Медіаторами зустрічі стала ГО «Безбар’єрність» та Координаційний центр з психічного здоров’я при КМУ, який здійснює супровід розробки та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олена Зеленська.

Нагадаємо, Координаційний центр спільно з ГО «Безбар’єрність» у межах проєкту з VISA розробив one pager з переліком організацій, які мають напрацьовані програми щодо взаємодії з ветеранами. Якщо ви роботодавець, який обирає взаємодію з повагою до усіх своїх працівників, пишіть нам або на сторінку Координаційний центр КМУ / Mental Health UA.

Звертайтеся по допомогу до перевірених!

#тияк#бізнесбезбарєрів

#bezbariernist#безбарєрність#barrierfree

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора