Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАТВЕРДЖЕНА НОВА ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ ОСВІТЯН

Дата: 03.08.2023 09:27
Кількість переглядів: 82

Резильєнтність 一 це набір рис особистості, які допомагають долати стрес та важкі обставини конструктивним шляхом. Для того, щоб освітяни та практичні психологи закладів освіти навчилися піклуватися про своє психічне здоров’я, Міністерство освіти і науки України запроваджує нову програму підвищення кваліфікації для педагогічних працівників «Плекання резильєнтності в освітніх закладах».

Учасники програми зможуть вдосконалити такі компетентності

 практичні навички щодо ідентифікації та активізації життєвих цінностей;

 здатність організовувати та надавати психологічну допомогу (індивідуальну та групову);

ефективно вирішувати поширені труднощі в колективах, пов’язані з сучасними викликами у сфері психічного здоров’я, поведінковими особливостями учнів;

визначати та керувати емоційним кліматом в колективах, наповнювати діяльність ресурсними й психологічно корисними активностями.

Український інститут когнітивно-поведінкової психотерапії розробив цю програму для широкого кола педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти. Заняття згруповані у три модулі, а навчатися можна очно, дистанційно або за змішаною формою.

Курс стане частиною пріоритетного проєкту «Психосоціальна підтримка та психологічна допомога на всіх рівнях освіти», що реалізується в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? за ініціативою Олена Зеленська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора