Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

#ТИЯК ПРИЧИНИ СТРЕСУ В УКРАЇНЦІВ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Дата: 13.07.2023 11:53
Кількість переглядів: 65

Більшість українців (71%) останнім часом відчували стрес – через повномасштабну війну, фінансові складнощі, соціально-політичну ситуацію в країні, стан здоров’я та робочі проблеми. Лише кожен п’ятий з опитаних громадян (21%) не помітив у своєму житті сильної знервованості.

Згідно з дослідженням, проведеним Gradus Research, серед аспектів війни, які викликають стрес в українців, на першому місці – фактор безпеки близьких (63%). Також серед інших причин:

  • 42% – бояться втратити джерело доходу або роботу
  • 37% – страшить ризик смерті та втрати майна
  • 32% – турбує розлука з рідними
  • 24% – переживають через ймовірність отримати поранення

Дослідження «Психічне здоров’я та ставлення українців до психологічної допомоги під час війни» проведено у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської з розробки та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як?

Прочитати дослідження повністю можна за посиланням https://bf.in.ua/turbota

#Тияк

Комунікаційна кампанія «Ти як?» є одним із ключових «пазлів» Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яка впроваджується в Україні за ініціативою Першої леді Олени Зеленської.

«Ти як?» реалізується за підтримки проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який виконує організація Пакт. Сприяння у виготовленні та поширенні інформаційно-просвітницьких матеріалів надали Міжнародна організація з міграції (IOM Ukraine), рекламний холдинг Megapolis, благодійний фонд BGV.

Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора