Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДПОВІДНО ДО НАКАЗУ №5 ВІД 08 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ

Дата: 15.06.2023 14:26
Кількість переглядів: 505

Про встановлення порядку використання фонду захисних споруд цивільного захисту в Одеській області

Відповідно до пункту 18 частини 1 статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», з метою забезпечення укриття населення в умовах високої загрози для життя та здоров'я людей, пов'язаною зі збройною агресією проти України:

1. На період дії режиму воєнного стану встановити порядок використання фонду захисних споруд цивільного захисту Одеської області у «цілодобовому режимі функціонування», забезпечити населенню безперешкодний доступ до них для укриття.

2. Підприємствам, установам, організаціям, незалежно від форми власності та галузевої належності, фізичним особам - підприємцям та іншим суб'єктам господарювання, об'єднанням співвласників багатоквартирних будинків під час повітряної тривоги (з початку сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» до сигналу «ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ») забезпечити населенню безперешкодний доступ до наявних на ввіреній території споруд цивільного захисту, зокрема, але не виключна шляхом вимкнення систем електронних замків, відкриття усіх доступних входів/виходів тощо.

3. Начальникам районних державних (військових) адміністрацій, головам сільських, селищних, міських рад Одеської області провести роз’яснювальну роботу з балансоутримувачами захисних споруд та інших об’єктів укриття усіх форм власності та забезпечити безперешкодний цілодобовий доступ для укриття населення до визначених об'єктів цивільного захисту.

4. Контроль за дотриманням порядку використання фонду захисних споруд цивільного захисту в Одеській області покласти на Головне управління Національної поліції в Одеській області та Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора