Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з питань наповнення, забезпечення своєчасності і повноти сплати податків і зборів до бюджету Ренійської міської територіальної громади

Дата: 02.06.2023 16:11
Кількість переглядів: 81

02 червня 2023 року у сесійній залі Ренійської міської ради відбулося засідання комісії з питань наповнення, забезпечення своєчасності і повноти сплати податків і зборів (обов’язкових платежів) до бюджету Ренійської міської територіальної громади під головуванням першого заступника міського голови Людмили Чакир.

На порядку денному стояли питання щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи про необхідність виконання конституційного обов’язку зі сплати податків, додержання вимог Податкового кодексу України та можливу відповідальність за невиконання або неналежне виконання податкового обов’язку. Також під час комісії було заслухано запрошених платників податків – юридичних осіб щодо причин несплати боргів.

Було розглянуто хід виконання бюджету громади щодо забезпечення своєчасності та повноти сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів у поточному році, резерви наповнення дохідної частини бюджету громади, стан розрахунків з бюджетом платників податків, погашення податкового боргу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора