Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ РЕНІЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 28.04.2023 15:03
Кількість переглядів: 174

Сьогодні, 28 квітня 2023 року, під головуванням міського голови Ігоря Плєхова, відбулося засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради.


Членами виконкому були розглянуті проєкти рішення про затвердження протоколу засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті, про затвердження звіту з виконання бюджету Ренійської громади за перший квартал 2023 року та про внесення змін до програми зміцнення законності, безпеки і порядку, в рамках якої планується продовжити фінансування заходів щодо зміцнення матеріально-технічної бази сил оборони.


Також членами виконкому був розглянутий та прийнятий проєкт рішення про внесення змін до програми благоустрою населених пунктів Ренійської міської територіальної громади, яка надасть змогу реалізувати перший етап підвищення рівня дорожньої безпеки у громаді, що був ініційований міським головою.


Засідання пройшло злагоджено: члени виконкому підтримали проєкти рішень одноголосно. Наприкінці Ігор Плєхов подякував присутнім за плідну працю на благо Ренійської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора