Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ ДОРОЖНЯ БЕЗПЕКА В ГРОМАДІ

Дата: 18.04.2023 14:55
Кількість переглядів: 181

Під головуванням міського голови Ігоря Плєхова та за участю першого заступника міського голови Людмили Чакир, профільних спеціалістів виконавчого комітету Ренійської міської ради, представників КО "ЖКС Ренійської міської ради" та поліцейського офіцера громади Івана Кіреу була проведена робоча нарада з питань дорожної безпеки у громаді, а саме її перший етап, який стосувався стану дорожних вказівників безпосередньо у місті Рені.
 
В першу чергу присутні розглянули можливість розміщення нових дорожніх знаків та вказівок. Міський голова зазначив, що зі збільшенням транспортного потоку у нашому місті, існуючі знаки дорожнього руху у містах їх розташування не забезпечують належної безпеки для водіїв і пішоходів, а їх поточне розташування потребує доопрацювання. Після обговорення, присутні підготували перелік пропозицій щодо встановлення дорожніх знаків для їх подальшого розгляду депутатською робочою групою з питань громадської безпеки.
 
За результатами проведеної роботи Ігор Плєхов подякував присутнім за плідну працю та зазначив, що наступним етапом підвищення безпеки та благоустрію громади є вирішення проблем дорожних знаків та розмітки у селах нашої громади.
Фото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора