Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч: активні програми – сучасний комплекс послуг, які надає служба зайнятості.

Дата: 24.03.2023 12:06
Кількість переглядів: 253

Робоча зустріч: активні програми – сучасний комплекс послуг, які надає служба зайнятості.

 

Сьогодення нашої країни окреслює низку питань соціального характеру, які складно вирішувати самостійно. Впоратися з цим легше, якщо співпрацювати із соціальними партнерами, які зацікавлені у відновлення нашої країни.

З метою налагодження взаємодії та інформування громадськості про послуги служби зайнятості,  у селі Новосільському, що розташоване на території Ренійської територіально громади відбулась зустріч начальника Ренійського відділу Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості Анатолія Рошки із старостами сіл громади.

Під час зустрічі йшла мова про активні державні програми служби зайнятості, які запрацювали з початку лютого цього року, а саме: компенсаційні виплати роботодавцям за працевлаштування певних категорій безробітних та отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, отримання ваучерів на навчання, та роботи Кваліфікаційного центру ДНЗ ОЦПТО ДСЗ, допомогу на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї.

Начальник відділу проінформував про можливість залучення працездатних безробітних та інших незайнятих осіб до виконання суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану.

Присутні висловили впевненість у подальшій плідній співпраці, яка дозволить вирішувати питання збереження трудового потенціалу та розвиток бізнесу, шляхом надання фінансової допомоги.

 

Заступник начальника Ренійського відділу

Л.Руденко

24.03.2023

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора