Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома депутатів Ренійської міської ради та жителів Ренійської міської територіальної громади!

Дата: 06.03.2023 17:14
Кількість переглядів: 105

До відома депутатів Ренійської міської ради та жителів Ренійської міської територіальної громади!

 

17 березня 2023 року об 11.00 за адресою: м. Рені, вул. Дунайська, будинок 15 (актова зала, перший поверх), відбудеться тридцять дев’ята чергова сесія Ренійської міської ради VIII скликання.

 

Рекомендований порядок денний тридцять дев’ятої сесії Ренійської міської ради VIII скликання:

  1. Про надання згоди на реєстрацію місця проживання.
  2. Про затвердження умов оренди майна комунальної власності Ренійської міської територіальної громади.
  3. Про прийняття безоплатно у комунальну власність Ренійської міської територіальної громади майна державної власності, управління яким здійснює ДП «Ренійський морський торговельний порт».
  4. Про внесення змін до Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на території Ренійської міської територіальної громади на 2023 - 2025 роки, затвердженої рішенням Ренійської міської ради від 23 грудня 2022 року № 660 – VIII.
  5. Про внесення змін до Програми регулювання та розвитку земельних відносин на території  Ренійської міської територіальної громади на 2020-2025 роки, затвердженої рішенням Ренійської міської ради від 30 липня 2020 року № 869 – VII.
  6. Про внесення змін до Програми «Поліцейський офіцер Ренійської міської територіальної громади на 2021 - 2023 роки», затвердженої рішенням Ренійської міської ради від 29 червня 2021 року №220-VIII.
  7. Про внесення змін до Програми цивільного захисту Ренійської міської територіальної громади на 2021-2024 роки, затвердженої рішенням Ренійської міської ради від 29 червня 2021 року №217-VIII.
  8. Про внесення змін до Програми з підтримки заходів з територіальної оборони на території Ренійської міської територіальної громади на 2023 рік, затвердженої рішенням Ренійської міської ради від 17 лютого 2023 року № 693-VIII.
  9. Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради» на 2023-2025роки, затвердженої рішенням Ренійської міської ради від 23 грудня 2023 року № 662-VIII.
  10. Про закріплення на праві оперативного управління за виконавчим комітетом Ренійської міської ради Одеської області майна, отриманого у вигляді гуманітарної допомоги.
  11. Про внесення змін до рішення Ренійської міської ради від 23.12.2022 року № 667-VIII «Про бюджет Ренійської міської територіальної громади на 2023 рік».
  12. Про внесення змін до рішення Ренійської міської ради від 24.12.2021 року № 453-VIII «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам України для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів Ренійської міської  територіальної громади».
  13. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності Ренійської міської  територіальної громади.
  14. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності Ренійської міської  територіальної громади.
  15. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Ренійської міської  територіальної громади.
  16. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Ренійської міської територіальної громади .
  17. Про надання дозволу Кєліогло К.П. на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для подальшої її передачі в оренду терміном на 49 років для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту у м. Рені  Ізмаїльського району Одеської області.
  18. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) у населених пунктах Ренійської міської територіальної громади.
  19. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам України для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів Ренійської міської  територіальної громади.
  20. Про надання виконавчому комітету  Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області згоди на поділ земельної ділянки та дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки сільськогосподарського  призначення комунальної власності за межами населеного пункту с. Орлівка Ізмаїльського району Одеської області.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування  СВЯТО-КОСТЯНТИНО-ОЛЕНІВСЬКІЙ ЦЕРКВІ М. РЕНІ ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій у м. Рені Ізмаїльського району Одеської області.
  22. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки, яка надана в оренду приватному акціонерному товариству «Придунайський» на 49 років цільове призначення якої змінюється із «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» на «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» яка розташована за адресою: вул. 28 Червня, №303 м. Рені Ізмаїльського району Одеської області.
  23. Про затвердження проектів  землеустрою  щодо відведення земельних ділянок , цільове призначення яких змінюється з «для ведення особистого селянського господарства»  на  «для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу» на території Ренійської міської територіальної громади.
  24. Про надання згоди Яманді Є.І. на передачу земельних ділянок комунальної власності для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва на території Ренійської міської  територіальної громади, які знаходяться у нього в оренді, в суборенду Яманді І. О. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора