Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 24 лютого, минув рік з підступного повномасштабного вторгнення російських військ на нашу землю

Дата: 24.02.2023 11:01
Кількість переглядів: 143

Сьогодні, 24 лютого, минув рік з підступного повномасштабного вторгнення російських військ на нашу землю. Війна зламала та зруйнувала тисячи життів українців: хтось втратив близьких людей, хтось - домівку, хтось - залишився жити на межі гуманітарної катастрофи. Не залишилося жодної української сім'ї, яка на собі не відчула би жахів військового часу. Та, незважаючи на кровожерливість російського агресора, незважаючи на складну ситуацію з енергопостачанням та усіми позбавленнями, які накликав ворог на нашу долю, українці не скорилися, не зламалися та встали пліч-о-пліч на захист Батьківщини: своєї землі, своїх домівок, своїх сімей.
24 лютого, за участі міського голови Ігоря Плєхова в Свято-Вознесеньському соборі міста Рені пройшов молебен за Україну. Після молебну присутні відвідали міський цвинтарь з метою вшанування загиблих захистників України та покладання квітів до місць їх поховання.
Герої України, що віддали життя за можливість нам жити в вільній та квітучій країні - назавжди в наших серцях! Віримо в Україну та ЗСУ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора