Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подолаємо насильство разом.

Дата: 21.02.2023 17:39
Кількість переглядів: 154

Подолаємо насильство разом.

 

З метою привернення уваги до проблем насильства у сім’ї та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, 13 лютого 2023 року на базі Ізмаїльського районного відділу № 3 філії Центру пробації в Одеській області відбулися індивідуальні зустрічі фахівця Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Ренійської міської ради Людмили Русєвої із клієнтами пробації.

Клієнтам пробації було роз’яснено про види домашнього насильства, спеціальні заходи щодо протидії домашньому насильству та про кримінальну відповідальність, яка наступає у разі його вчинення. Також, було повідомлено на необхідності конструктивного вирішення конфліктних ситуацій, та як за допомогою розвинення навичок самоконтролю можна навчитися керувати своїми емоціями. Крім цього, були обговорені питання відносин між чоловіком та жінкою, гендерні відмінності, шляхи подолання і вирішення конфліктів, подолання агресії.

Наприкінці заходу, присутні мали змогу задати питання, що наразі їх турбують, а також отримати інформацію щодо служб, які можуть надати потерпілим від насильства кваліфіковану допомогу правового та психологічного характеру.

 

 

Ізмаїльський районний відділ №3

філії Центру пробації

в Одеській області

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора