Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23 грудня в  Ренійській міській раді відбулась 35 чергова сесії Ренійської міської ради VIII скликання.

Дата: 23.12.2022 12:35
Кількість переглядів: 254

23 грудня в  Ренійській міській раді відбулась 35 чергова сесії Ренійської міської ради VIII скликання.

На засіданні, під голуванням Ренійського міського голови Ігоря Плєхова,  крім депутатів, також були присутні представники громадськості та мас-медіа.

На початку засідання  присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, які загинули, захищаючи нашу Батьківщину від російського агресора.

В ході розгляду питань порядку денного депутатами були прийняті рішення про затвердження плану роботи Ренійської міської ради на 2023, про призначення на посаду директора комунальної установи «Трудовий архів» Ренійської міської ради та більшість проектів рішень стосувались земельних питань.

Під час засідання сесії депутати ухвалили низку важливих рішень, серед яких було розглянуто питання про бюджет Ренійської міської територіальної громади на 2023 рік та про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Ренійської міської територіальної громади на 2023 рік.

Всі рішення депутати прийняли одноголосно, з дотриманням норм чинного законодавства.

Наприкінці засідання Ігор Плєхов подякував всім депутатам за нелегку, але злагоджену працю протягом 2022 року, привітав з новорічно – різдвяними святами та побажав всім миру, добра і радості в прийдешньому 2023 році та найскорішої ПЕРЕМОГИ!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора