Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ!

Дата: 16.12.2022 11:43
Кількість переглядів: 105

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України» з 1 грудня 2022 року призначення субсидій здійснюють органи Пенсійного фонду України. Відповідно до п. 50 Положення про призначення субсидій надавачі послуг на запит Пенсійного фонду України в 5-денний термін після отримання запиту Пенсійного фонду України повинні надати необхідні для призначення субсидій відомості.

Питання належного налагодження захищеного каналу автоматичного обміну інформацією є одним із стратегічних пріоритетів Пенсійного фонду України. Здійснення оперативного інформаційного обміну можливе через кабінет надавача послуг на вебпорталі Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua). Для ознайомлення та подальшого використання в роботі надаємо Інструкцію та відеоматеріал щодо реєстрації в Особистому кабінеті спеціаліста надавача ЖК послуг.

Для забезпечення вищезазначеного доступу, Вам необхідно визначити відповідальних осіб за здійснення інформаційного обміну від організації, та ТЕРМІНОВО надати їх кваліфіковані сертифікати електронного цифрового підпису до Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області на електронну адресу i.chemiavska@od.pfu.gov.ua.

У разі не надання сертифікату у Вас буде відсутня можливість здійснення входу на вебпортал Пенсійного фонду в кабінет надавача послуг, та, як наслідок, особам, що звернулися за призначенням субсидії, буде відмовлено в її отриманні.

ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ
ДОДАТОК
ВІДЕО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора