Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УРОЧИТСЕ ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНОЇ ДОШКИ НА ЧЕСТЬ ГЕРОЯ ЗАХИСНИКА ОЛЕСАНДРА ПЛАМАДЯЛА

Дата: 15.12.2022 10:03
Кількість переглядів: 133

14 грудня 2022 року на фасаді будівлі Лиманського ЗЗСО урочисто відкрито меморіальну дошку на честь Героя - односельця Пламадяла Олександра. Саме тут навчався Захисник України з 1 по 9 клас.

Фото без опису

Відкриття та встановлення дошки пошани стало можливим за підтримки Ренійського міського голови Ігоря Плєхова та депутатів Ренійської міської ради, за ініциативи учнівського та педагогічного колектива Лиманського ЗЗСО, односельців та небайдужих мешканців громади.

Фото без опису

Фото без опису

Всі наступні покоління повинні пам'ятати, якою дорогою ціною дістається свобода, незалежність і мир на нашій землі.

Пам'ять про воїна-героя священна, він є для всіх нас прикладом мужності та героїзму. Під час церемонії за участю Ренійського міського голови Ігоря Плєхова, старости села Лиманського Володимира Вальченка, родичів, друзів, однокласників та односельців - звучали теплі спогади про простого хлопця, який завжди йшов на допомогу, слова подяки батькам та вчителям, які виховали справжнього Героя, присутні не могли стримати хвилювання та непроханих сліз. Мовчали і плакали...І дякували...дякували...

Меморіальна дошка буде завжди нагадувати жителям громади та учням школи про нашого земляка Олександра Пламадяла, здавалось простого звичайного хлопця , який ціною свого життя став на захист рідної землі. Слава Україні! Героям слава!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора