Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РЕНІЙСЬКІ БАСКЕТБОЛІСТИ ПРИВЕЗЛИ ЗОЛОТО З МІЖНАРОДНОГО ТУРНИРУ

Дата: 22.11.2022 09:26
Кількість переглядів: 217

З 17-го по 20-е листопада у м. Кишинів, Республіка Молдова, проходив міжнародний турнір з баскетболу серед юнаків пам'яті заслуженного тренера Молдови Валеріана Степаняна. У заході приймали участь 6 команд: Дондушани, Бєльц, Бессарабка, Ришкани, Кишинів, а честь України боронили вихованці ДЮСШ Ренійської міської ради.

Фото без опису

У складі нашої команди змагались Карапостал Денис, Браїла Кирило, Балковенко Михайло, Заворотчев Тимофій, Зотов Олег, Команіч Богдан, Астров Максим, Стоянов Єгор та Михайлович Вадим. Хлопці зіграли 5 ігор за 4 дні і в жодній не зазнали поразки. Усі перемоги були впевненними та підкреслювали високий рівень підготовки юних спортсменів. Впенвненна гра та самовідданість усіх наших гравців привели команду на перше місце. Найкращим гравцем був визнаний Вадим Михайлович.

Фото без опису

 

Не можна описати всю емоційність та радість гравців, тренера (Гетьман Світлана) та представників команди (Сімон Петро, Кюркчи Борис). Окрема подяка від тренерів ДЮСШ Ренійської міської ради та батьків за допомогу у організації виїзду на змагання голові Ренійської міської ради Ігорю Вікторовичу Плєхову, керівнику компанії "ТрансЕкспо" Юрію Васильовичу Онос. Пишаємось нашими баскетбольними козаками!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора