Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В РЕНІЙСЬКІЙ ГРОМАДІ ЗБИРАЛИ ГРОШІ НА ЗСУ В РАМКАХ БЛАГОДІЙНОГО ЯРМАРКУ

Дата: 07.11.2022 11:37
Кількість переглядів: 246

5 листопада в місті Рені провели Благодійний Ярмарок культур «Єдність в різноманітті». Дружбою народів славиться Бессарабський край. Тут, в тісній співпраці та підтримці, живуть люди різних національностей та характерів, які формують сучасну і динамічну Ренійську міську територіальну громаду. Захід також спрямован на ознайомлення з тардиціями та культурою нашого багатонаціонального краю з гостями громади  та вимушених переселенців.

Фото без опису

У колоритній атмосфері мешканці та гості громади залюбки купували блюда, напої, різноманітні вироби. На ярмарку вдалося зібрати 53150 гривень. Найближчим часом їх передадуть на задоволення потреб хлопців ЗСУ, які зараз перебувають на передовій та борються за збереження територіальної цілісності України. Ми вдячні всім небайдужим мешканцям громади, які долучилися до цієї благодійної справи!

Фото без опису

 

 

Напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва народний депутат України Анатолій УРБАНСЬКИЙ, Ренійський міський голова Ігор ПЛЄХОВ та начальник відділу культури Антоніна АСАРЖИ за високій професіоналізм та сумлінну працю нагородили грамотами деяких працівників сфери культури, вручили подяки артистам і творчим колективам за участь в благодійному ярмарку та привітали працівників культури зі святом.

Фото без опису

У заході взяли участь представники різних національностей, які говорять різними мовами, співають різні пісні, яким притаманна своя національна культура та унікальні традиції. Але всіх мешканців Бессарабії об’єднує любов до землі, на якій живемо. Для всіх нас Україна є Батьківщиною, усі ми – українці, а наша єдність у різноманітті робить нас сильнішими!

Фото без опису

#Україна_понад_усе

#УкраїнціЧинитимутьОпір

#З_вірою_в_ЗСУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора