Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ":ПОЗИТИВНА ДИНАМІКА ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ

Дата: 24.10.2022 17:27
Кількість переглядів: 293

Незважаючи на те, що відкриття Поліцейської станції відділення №2 в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади», яке було заплановане на 26 лютого, з відомих причин перенесли  - з перших днів повномасштабної війни поліцейські офіцери роз’яснюють мешканцям громади, як залишатися в безпеці, патрулюють місто і села громади, затримують колаборантів.

 

 

 

Як і у мирний час поліцейські офіцери громади оперативно відгукуються на потреби громади, залучають мешканців до спільної справи. Крім того, відтепер про свою діяльність поліцейські звітують та виконують основні завдання в умовах воєнного стану у взаємодії з керівництвом громади, поліцією та ротою охорони.

 

До своїх службових обов’язків по охороні правопорядку в Ренійській територіальній громаді приступили 3 офіцера громади. Вони пройшли навчання за американською системою, набувши вміння надавати не лише правоохоронні послуги, але й послуги соціального спрямування. Національною поліцією України, для успішного несення служби, офіцерам громади надано службовий автомобіль.

 

«Йде 239-й день війни з росією, тож маємо бути пильними. Поліцейський офіцер кожного  жителя знатиме особисто, а ви матимете його прямий номер телефону»,- акцентував Ігор Плєхов.

«Я – ТУТ, щоб оберігати, захищати, жити та працювати. Коли ти працюєш в громаді, то знаєш кожного мешканця, знаєш родини, які потребують допомоги, знаєш підлітків, у яких багато енергії і яких треба направити у правильний бік» - коментує свою роботу Кірєу І.І. -капітан поліції. Мешканці міста Рені можуть звертатись до нього за телефоном +38(097) 387-14-35 або особисто вул. Соборна, 111.

 

Сьогодні поліцейські офіцери громади Буценко Євген та Лунгу Григорій спільно зі службою у справах по дітям та соціальною службою за фактом психологічного насильства над неповнолітньою дитиною виїхали за адресою мешкання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора