Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ТА ПРОФОРІЄНТАЦІЯ В ПЕРІОД ВОЄННОГО СТАНУ

Дата: 24.10.2022 15:06
Кількість переглядів: 159

 

24 жовтня в рамках співпраці Ренійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості та Ізмаїльського районного відділу з питань пробації №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області днями проведено семінар для клієнтів пробації.

Фото без опису

Під час зустрічі акцентовано увагу на головній меті діяльності державної служби зайнятості – це допомога людям у пошуку роботи, а роботодавцю – у доборі працівників. Заступник начальника відділу Ренійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Людмила Руденко перелічила наявні вакансії, які на теперішній час є актуальними для офіційного працевлаштування на території Ренійської громади та детально розповіла, як приєднатись до телеграм-каналу «Вакансії Рені» - де інформація про вакансі постійно оновлюється.

Фахівець з питань зайнятості Катерина Попова ознайомила присутніх з соціальними послугами служби зайнятості, надала поради щодо шляхів досягнення життєвих цілей та побудови професійної кар’єри. Також було презентовано послуги професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації.

Клієнтам пробації надано вичерпні відповіді на запитання та запрошено на прийом до приміщення Ренійської районної філії Одеського ОЦЗ з метою індивідуального підходу до кожної особи.

Головна мета заходу - пробудити інтерес до своєї особистості, власних позитивних якостей, задуматись про своє життя та професійне майбутнє.

На завершення учасники заходу побажали всім присутнім Миру та добрих перспектив у пошуку роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора