Ренійська міська рада
Одеська область, Ізмаїльський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РЕНІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 18.10.2022 14:22
Кількість переглядів: 118

Шановні роботодавці Ренійської громади!!!

У зв'язку зі зростанням на території громади кількості вимушених переселенців з Харкова, Маріуполя, Одеси, Херсону та ін. і які шукають роботу, Ренійська районна філія Одеського обласного центру зайнятості звертається з проханням оперативно повідомляти філію про потребу ваших підприємств у працівниках!

Наші громадяни опинились в складних умовах – залишившись без домівок і роботи. І хоча вони отримують від держави фінансову помічь, але добре розуміють, що треба заробляти на життя. Кожний день все більш осіб звертаються до фахівців філії з метою пошуку роботи.

Тому ще раз пропонуємо роботодавцям якскоріше надавати інформацію про потребу у працівниках – результатом буде прискорення працевлаштування шукачів роботи та укомплектування вакансій на Ваших підприємствах.

Для оперативного розповсюдження інформації про вакансії та укомплектування підприємств громади персоналом фахівцями Ренійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості сворено телеграм канал – «Вакансії Рені».

Інформацію про вакансії можна знайти за посиланням - https://t.me/renicz.

Звітність «Інформацію про попит на робочу силу (вакансії)» форма 3-ПН (затверджено Наказом Мінекономіки 12 квітня 2022 року №827-22) можна подавати за адресою: м.Рені, вул. Соборна 78/А.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (04840)41066.

З повагою Ренійська районна філія Одеського ОЦЗ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора